Rychlodotazy
- Mattbaylesa
- Řidič začátečník
Re: Rychlodotazy
Zajimave. V kompaktu se sedi nizko a sportovne, coz podtrhuje i obrovsky a dlouhy kus dveri. Mista vsude dost. Predpokladam, ze se moc (nebo vubec) nelisi od kupe, ktere je jedno z nejlepsich ridicskych aut. Zalezi ale i na sedackach. A ve felcce snad kazdy jel... To se srovnavat ani neda...
Bavor E36 sice není vpředu žádná "jeskyně", ale rozhodně je ergonomicky daleko lépe vyřešený než Felicia. Se 193 cm jsem v E36 neměl problém (byl to sice sedan, ale nemyslím, že vpředu v tom bude velký rozdíl).
Vzadu a v kufru je to samozřejmě jiná hra.
Vzadu a v kufru je to samozřejmě jiná hra.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
Je snižovaní sedadla řidiče (seřezání a následné navaření) legální? Chápu, že svar už nebude tak pevný. No vybourat se ve feldě... to už je fuk. Jak by to bylo na STK, řešili by to nebo by si toho nevšimli(cca 3cm)?
Rád bych vás všechny co se týká e36 compacta opravil. Shodný s ostatníma verzema e36 teda rozhodne neni, ani interiérem, ani technikou. Compact je takovej spletenec e36 a e30, kdy zrovna ten interiér je hodně z e30 a co si tak matně pamatuju, tak např. zadní náprava je taky komplet z e30...
- Mattbaylesa
- Řidič začátečník
Je z pravniho hlediska nejaky zasadni rozdil mezi Kupni smlouvou(treba na 1Kc) a Darovaci listinou? Co je pro "kupce" vyhodnejsi? Dik
Máme jen základy ekonomiky, ale tuším, že darování se daní a kupní smlouvy se daní od ceny vyšší 20 000Kč. Opravdu si tím nejsem jistý...
- Mattbaylesa
- Řidič začátečník
Ja jsem to dnes zjistoval a neni to tak jednoduche, jak jsem si myslel. Nejsem si jisty, jestli auto, o ktere se jedna, neni napsane na firmu. Pokud ne, bude Kupni smlouva dohodou bez jakýchkoliv potvrzeni. Pokud ano.. tak nevim...
Podezřele levné ALU kola?
Když sem tak projížděl obcí Zlechov, tak mě zaujal reklamní poutač na pneuservis, kde i prodávají alu kola s chytlavými webovými stránkami http://www.nejkola.cz. No když sem se na ten web podíval, tak sem se nestačil divit. Jsou tam dobře vypadající kola, za přijatelně nízkou cenu. No nevím kde je háček. Už jsem četl hodně článků o padělcích kol a tak váhám, jestli to má vůbec cenu zkoušet. Možná nemají typový list, možná nejsou homologované... čert ví, každopádně za tu cenu o tom fakt přemýšlím. Nemáte s něma nějaké zkušenosti? Mají pobočku i v Olomouci, kdyby byl někdo od Olomouce.
![Obrázek](http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/579776_606542619359222_541908806_n.jpg)
PS: Tohle není reklama ikdyž po přečtení svojeho příspěvku sem si to pomalu myslel...![Ha ha :))](./images/smilies/21.gif)
Když sem tak projížděl obcí Zlechov, tak mě zaujal reklamní poutač na pneuservis, kde i prodávají alu kola s chytlavými webovými stránkami http://www.nejkola.cz. No když sem se na ten web podíval, tak sem se nestačil divit. Jsou tam dobře vypadající kola, za přijatelně nízkou cenu. No nevím kde je háček. Už jsem četl hodně článků o padělcích kol a tak váhám, jestli to má vůbec cenu zkoušet. Možná nemají typový list, možná nejsou homologované... čert ví, každopádně za tu cenu o tom fakt přemýšlím. Nemáte s něma nějaké zkušenosti? Mají pobočku i v Olomouci, kdyby byl někdo od Olomouce.
![Obrázek](http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/579776_606542619359222_541908806_n.jpg)
PS: Tohle není reklama ikdyž po přečtení svojeho příspěvku sem si to pomalu myslel...
![Ha ha :))](./images/smilies/21.gif)
Potrebujem umyt puklice a moc sa mi to nechce, tak rozmyslam, ze ich supnem do umyvacky.
1: Nezlezie mi z nich farba? Co logo? Ked dam nejaky program do 50 stupnov...
2: Poradi si vobec umyvacka s tym brzdnym prachom? S tabletou alebo bez?
1: Nezlezie mi z nich farba? Co logo? Ked dam nejaky program do 50 stupnov...
2: Poradi si vobec umyvacka s tym brzdnym prachom? S tabletou alebo bez?