Rychlodotazy

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Mattbaylesa
Řidič začátečník

Re: Rychlodotazy

Příspěvek od Mattbaylesa »

Zajimave. V kompaktu se sedi nizko a sportovne, coz podtrhuje i obrovsky a dlouhy kus dveri. Mista vsude dost. Predpokladam, ze se moc (nebo vubec) nelisi od kupe, ktere je jedno z nejlepsich ridicskych aut. Zalezi ale i na sedackach. A ve felcce snad kazdy jel... To se srovnavat ani neda...
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Bavor E36 sice není vpředu žádná "jeskyně", ale rozhodně je ergonomicky daleko lépe vyřešený než Felicia. Se 193 cm jsem v E36 neměl problém (byl to sice sedan, ale nemyslím, že vpředu v tom bude velký rozdíl).

Vzadu a v kufru je to samozřejmě jiná hra.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

Je snižovaní sedadla řidiče (seřezání a následné navaření) legální? Chápu, že svar už nebude tak pevný. No vybourat se ve feldě... to už je fuk. Jak by to bylo na STK, řešili by to nebo by si toho nevšimli(cca 3cm)?
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

pravděpodobně by si toho nevšimli, každopádně to legální není.
Pravda vyděsí
reactor
Autoškolák

Příspěvek od reactor »

Rád bych vás všechny co se týká e36 compacta opravil. Shodný s ostatníma verzema e36 teda rozhodne neni, ani interiérem, ani technikou. Compact je takovej spletenec e36 a e30, kdy zrovna ten interiér je hodně z e30 a co si tak matně pamatuju, tak např. zadní náprava je taky komplet z e30...
Mattbaylesa
Řidič začátečník

Je z pravniho hlediska nejaky zasadni rozdil mezi Kupni smlouvou(treba na 1Kc) a Darovaci listinou? Co je pro "kupce" vyhodnejsi? Dik
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

Máme jen základy ekonomiky, ale tuším, že darování se daní a kupní smlouvy se daní od ceny vyšší 20 000Kč. Opravdu si tím nejsem jistý...
Mattbaylesa
Řidič začátečník

Ja jsem to dnes zjistoval a neni to tak jednoduche, jak jsem si myslel. Nejsem si jisty, jestli auto, o ktere se jedna, neni napsane na firmu. Pokud ne, bude Kupni smlouva dohodou bez jakýchkoliv potvrzeni. Pokud ano.. tak nevim...
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

Podezřele levné ALU kola?

Když sem tak projížděl obcí Zlechov, tak mě zaujal reklamní poutač na pneuservis, kde i prodávají alu kola s chytlavými webovými stránkami http://www.nejkola.cz. No když sem se na ten web podíval, tak sem se nestačil divit. Jsou tam dobře vypadající kola, za přijatelně nízkou cenu. No nevím kde je háček. Už jsem četl hodně článků o padělcích kol a tak váhám, jestli to má vůbec cenu zkoušet. Možná nemají typový list, možná nejsou homologované... čert ví, každopádně za tu cenu o tom fakt přemýšlím. Nemáte s něma nějaké zkušenosti? Mají pobočku i v Olomouci, kdyby byl někdo od Olomouce.
Obrázek
PS: Tohle není reklama ikdyž po přečtení svojeho příspěvku sem si to pomalu myslel... :))
brasci
Pan Řidič

Příspěvek od brasci »

Potrebujem umyt puklice a moc sa mi to nechce, tak rozmyslam, ze ich supnem do umyvacky.

1: Nezlezie mi z nich farba? Co logo? Ked dam nejaky program do 50 stupnov...

2: Poradi si vobec umyvacka s tym brzdnym prachom? S tabletou alebo bez?
Odpovědět