Politický koutek
Re: Politický koutek
Já jen kilák u nás v hospodě, chtěl jsem jít pěšky, ale v 20,00hod chcalo, tak jsem to za 5min otočil.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To by bylo fajn.
…pokud by nevyhrál ten zločinec z Průhonic.
…pokud by nevyhrál ten zločinec z Průhonic.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ve 2.kole si to rozdají dva bývalí velmi aktivní komunisté. A to 33 let po sametu. Husák a Jakeš by se smíchy za břicho popadali. Pro mě, který jako jejich vrstevník prožil mládí úplně na druhé straně, je to absolutně nepřijatelné. Pokud si Češi umí zvolit jenom jedno ze dvou zel, nedopadne to s námi dobře. Sami sobě jsme si vystavili účet.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Tak tak, druhé kolo se obejde beze mě, upadla by mě ruka. Stbák nebo agent komoušské vojenské kontrarozvědky. To jsme to dopracovali.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Babisovi někdo zjevně donesl slozku s KGB a Babis nezaplazil
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Jsem rád, ře nejsem sám. Ale pořád jsem doufal, že nás bude víc, pro které je režim Husáka a Jakeše absolutně nepřijatelný. Volba tu byla, ale národ v refererendu rehabilitoval normalizační režim.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Babiš je ZLO. To je organizovaný zločinec, který nemá žádné zábrany. Nakonec - Šaroch by mohl vyprávět, když mu bylo naznačeno, že je potřeba ten soud zahrát do kopru; že i on má rodinu.
Osobně mě volba generála netěší. Ale Babiš je nepopsatelně horší volba, která by mrzela snad i děti mých dětí.
Osobně mě volba generála netěší. Ale Babiš je nepopsatelně horší volba, která by mrzela snad i děti mých dětí.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
teď jsem to viděl ve zprávách. Vejská tam jak vopice na flašinetu, vede kecy pro který mají židi výraz chucpe, neboli drzost nejvyššího stupně a jásá nad tím jak předhonil sám sebe, akorát jaksi v soutěži na kterou už všichni zapomněli a jela se po jiný trati. Fuj, mně se neudělalo dobře. Obávám se, že je spousta lidí kterým to imponuje. Stalina taky dodnes obdivujou lidi kterým vyvraždil rodiny.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jako pokud si někdo řekne po té tiskovce, že ho půjde volit nebo nepůjde volit generála, protože minulost, tak je pro mne, sorry - vůl.
Minulost je nepříjemná. Ale generál 30 let sloužil demokratickým hodnotám. Bureš sloužil sám sobě, často na hraně zákona nebo za ní. Sleduje pouze a jenom své vlastnil zájmy.
Minulost je nepříjemná. Ale generál 30 let sloužil demokratickým hodnotám. Bureš sloužil sám sobě, často na hraně zákona nebo za ní. Sleduje pouze a jenom své vlastnil zájmy.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time