![Hmm... :-?](./images/smilies/39.gif)
Politický koutek
- Lachende Bestien
- Letec
Re: Politický koutek
Myslíš si, že má smysl se snažit o diskuzi s úzkoprsým dogmatikem, který lidi s odlišným názorem označuje za "ruSSáky", háže po nich slovními hovny v podobě nadávek nebo posílá peníze zbrojařům, aby podpořil zabíjení co největšího počtu lidí?
![Hmm... :-?](./images/smilies/39.gif)
No já raději budu opatrnější a nechám si některé svoje konkrétní myšlenky pro sebe. Ale až se něco konkrétního objeví, dám to sem, ale bez mého názoru.
Naposledy upravil(a) jerry dne čtv 22 pro 16:29, celkem upraveno 2 x.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono stačí už jenom cenzura nepohodlných názorů... Státem/EU prosazovaná cenzura; dokonce se to snaží protlačit i do zákonů.
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Ten je nebo bude souzen za trestny ciny a ne nazory. Vasuta fakt poslouchat nebudu
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
![Sad :(](./images/smilies/2.gif)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nechci ti do toho kecat, ale za nic jiného, než za trestnou činnost, být souzen ani být nemůžeš ![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Takže on se omlouvá, protože ho voliči pičujou, ale vlastně se omlouvat nechce, protože nikomu nic blbýho neudělal.Za chybu z roku 1982 se omlouvám proto, že to mnoha lidem vadí, a já chápu proč, individuálně ale necítím potřebu to dělat, nikomu jsem neublížil,” říká kandidát na prezidenta Petr Pavel ve velkém rozhovoru pro DVTV.
To je démon
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Já tu dobu zažil akorát na studiích a mohu říci jediné. Nosili jsme dlouhé vlasy, milovali rock, obdivovali západní auta a nenáviděli komunisty. A tihle lidé byli tehdy pro nás synonymem zla. Přesvědčený komunista a lampasák z lampasácký rodiny, který se chtěl stát elitním špionem ve službách lumpů. Zevnitř stejný odpad jako Babiš, akorát líp vypadá zvenku. A na oba mají vzhledem k jejich angažovanosti určitě připravenou solidní složku v Moskvě
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.