Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
já měl autotrip z ruzyně dom na silvestra večer, kdy v praze byla mlha hustá tak, že by se dala krájet, která skončila tak někde na 20km D1, ale našlo se spousta mlhovkářů, co to nevypnula ani před Brnem.
jak se vám žije s elektrickou ruční brzdou? já po 14 dnech každodenního používání ten systém prostě nepochopil a každou chvíli se snažil rozjet se zataženou
jak se vám žije s elektrickou ruční brzdou? já po 14 dnech každodenního používání ten systém prostě nepochopil a každou chvíli se snažil rozjet se zataženou
Pravda vyděsí
El rucka je supr vec, napoprve jsem ji prepnul do rezimu auto a od ty doby na to nesahnul. Kdyz dam D tak se odjisti, kdyz dam P tak se zajisti. Za 2 roky provozu je pocet selhani nula.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
mám to jako honziss už od dob R36, kde jsem na ní nesáhnul 250t km...teď to mám v Audi i v GR a taky jsem na ní ještě nesáhnul Jedinou podmínkou výše zmíněné funkčnosti je, být připoutaný.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
U lexusu to neni s pasama nijak propojeny.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
u koncernu jo...ale mi to neva, bo se poutám, i když přeorganizovávám na dvoře auta...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Z toho by mi hrablo, neb mam 2 garazova stani, ale jen jeden vyjezd a zongluju s autama casto. Podle me jsou podobna omezeni blbost, podobne jako mi u bmw neslo zaradit R s otevrenejma dverma.řidičBOB píše:u koncernu jo...ale mi to neva, bo se poutám, i když přeorganizovávám na dvoře auta...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mám to taky tak...ale mám tam 3 auta A někdy i víc...
Blbost to je, ale já to mám fakt taky naučený - nastartuju, připnu pás, řadím rychlost...ani o tom už nepřemýšlím.
Blbost to je, ale já to mám fakt taky naučený - nastartuju, připnu pás, řadím rychlost...ani o tom už nepřemýšlím.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
mě teda to připoutávání nebetyčně sralo, tak jsem to přes diag vypnul, zato se sice neodjistí sama, ale od té doby s ní nemám problém
no v mém případě to bylo zkombinováno s manuálem.. fiat 500X, zapnula se vždy sama ale vypnula jen někdy, pro ruční vypnutí je třeba stát na spojce i brzdě a ty pásy si nevybavuju, ale spíš to nebylo propojené
Pravda vyděsí
Jihlava-Praha po D1 celá cesta v marastu, 140 tacho, naprosto bez problému. Až 10 kiláků před Prahou jsem málem zemřel, když mi to nějaká rumunská kamioňácká píča poslala z vláčku kamionu bez blinkru před čumák. To ty kreténi vůbec nepřemejšlej?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))