Já do těchto finančních a politických věcí moc nevidím, v podstatě mě to ani moc nezajímá, ale fascinuje mě proč vůbec zachraňovat státy, kde se peníze vyhazují z oken, lidem se tam nechce makat, pracovní morálka nulová, atdatd. Jako EU jim bude sypat prachy, aby si Španělé prodlužovali víkend, dělali jen 4 dny v týdnu 6-7 hodin, aby si Taliáni mohli užívat svoje 3hodinové siesty a letní 3týdenní skoro celostátní prázdniny, kdy zavřou 90-95% výrobních závodů a zbylých pár % sice dělá, ale s velmi omezeným provozem, aby na jihu Itálie od června do září pracovali 3-4 hodiny denně (chápu, že je teplo, ale vynález klimatizace tam snad zaznamenali), aby Řekové chodili v 50letech do důchodu a byla jim dlouhodobě vyplácena plné mzda, i když zaniklo jejich pracovní místo, atdatd. Tak to teda ne, to se mi vůbec nelíbí...ExFun píše:A to ještě netuší, co se na ně chystá. Už teď vzniká plán na budoucí záchranu Španělska. Všichni kdo jej slyšeli (včetně mě) několik minut tupě zírali, pak stále nechápali a pak nevěděli jestli se smát nebo brečet. Jediné co mohu prozradit, je že ačkoliv to tam není napsané, šlo by to z kapsy převážně německa. Je to naprosté peklo.řidičBOB píše: BTW: nedávno jsem byl v D a tak, jak jsou místní nasraní, to se jen tak nevidí... A všichni víme, čeho je Němec shopnej, když je nasranej
A když víme, kolik se toho u nás rozkradlo, co a jak tady funguje a přesto je ČR na tom oproti těmhle státům docela dobře, tak je to úplně nepochopitelný. A tuplem když si uvědomíme, kolik peněz musí mít Itálie, Španělsko a Řecko z cestovního ruchu a přesto jim je to k prdu.
Nasrat a rozmazat, nic nezachraňovat, oplotit, přes plot jim naházet 90% cigošů + jiný nemakačenka ze zbytku Evropy a ať si tam kluci a holky začínají od začátku
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)