![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Co právě teď posloucháte?
Re: Co právě teď posloucháte?
Staříci to fčera večur křasně rozbalili, úúúúúúúúúúúúžasný zážitek. Jsou to prostě páni muzykanti, jejich virtuozita vynikla obzvláště v porovnání s "úměním" předskokanů.... ![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ještě aftermath ke fčerejšímu konzértu:
Po dvou konzertech, které jsem 2019 vybral já (Dire Straits Exp. + Deep Purple) bude příští konzért (někdy v 2020) vybírat 3/4. Očekávám Bublého apod. (či jaxe ten frantík menuje).![Big hug :ymhug:](./images/smilies/6.gif)
Po dvou konzertech, které jsem 2019 vybral já (Dire Straits Exp. + Deep Purple) bude příští konzért (někdy v 2020) vybírat 3/4. Očekávám Bublého apod. (či jaxe ten frantík menuje).
![Big hug :ymhug:](./images/smilies/6.gif)
Začal jsem dneska tematicky Alkehol - V patek k večeru , ačkoliv jsem už nějaký cas nepil, spíš jsem si vzpomněl na část textu"a mám strach, že už se blíží pondělí". A pak už to bylo v rukou random playeru: Harlej - Tady máš bože co jsi chtěl, Orlík - Agil Alib a Davová Psychóza - Tiesňové volanie 158 a pak bylo po srandě.
Ten pocit - kdyz po vas rano v aute chce 4 lety dite pustit Kate Bush radsi nez detsky pisnicky ![Big hug :ymhug:](./images/smilies/6.gif)
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Krátká zpráva z kultůry na čété1 asi předefčírem mně vedla ke stažení "best of" Ivana Krále - "Bang, Bang, nebo tak nějak sa to zove. Jako jo, není to špatná "skalní" muzyka.
Sem dostal svolení pořídit lupeny na Stinga 5.čebrence ve Slavkově.... a prd, velebnosti, "vyprodáno". Škoda, no.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já mám jeho hudbu rád, ale jeho živá vystoupení jsou nudná.
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
random player mi právě naservíroval Sabatón - A lifetime of war - to je ale kuwa chytlavá melódije... ![Big hug :ymhug:](./images/smilies/6.gif)
Koupit se daji, ale… https://vstupenky.bazos.cz/inzerat/1150 ... n-2020.phppavproch píše:Sem dostal svolení pořídit lupeny na Stinga 5.čebrence ve Slavkově.... a prd, velebnosti, "vyprodáno". Škoda, no.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Ivan Král R.I.P.