Titul nikdy, co me naucila skola za 5 let by asi slo pohodlne behem roku. Podle me by clovek mel trefit +- obor, tam dostat vseobecnej prehled, pak zjistit kam vede ktera specializace a pak se par let venovat konkretni casti ktera ho bavi. Pak neni problem tomu venovat i volnej cas po skole a sam si hledat veci nad ramec skoly. Ti kterym se tohle povedlo vetsinou nemeli zadnej problem najit vhodnej job hned po skoleHondaMan píše:Tak a teď upřímně, kolikrát v životě jste využili znalosti z VS (které byste za 5-6 let praxe nenasbirali) a kolikrát jste potřebovali titul?
Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No a ty nejlepší (zejména z technických oborů), si firmy rozebírají již na školách... Dotují jim studia, umožňují praxi a po promoci mají vcelku velmi lukrativní fleky...což je dobrý startovací můstek dál...do budoucna.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Vánoční pohoda:
15 minut čekání na příchod čísníka, jídlo doneseno za další hodinu a půl, studené, kafe s mlíkem bez mlíka a při placení si slečna automaticky zaokrouhlila x73 nahoru na stovky, protože těch 30 korun je slušnost dát, ne?
Fackovat málo.
15 minut čekání na příchod čísníka, jídlo doneseno za další hodinu a půl, studené, kafe s mlíkem bez mlíka a při placení si slečna automaticky zaokrouhlila x73 nahoru na stovky, protože těch 30 korun je slušnost dát, ne?
Fackovat málo.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Ještě napiš kde a dej to do blacklistu
Známý celník mi kdysi vykládal, že pokud už jde pít do hospody cokoliv tvrdšího než je pivo, kupuje zásadně celou flašku (17,5xCena panáku), kterou mu musí přinést ještě zakolkovanou, on si ji sám otevře a po celou dobu ji má postavenou na stole a nikdo k ní nesmí. Že prej v hospodách lejou ředěný sračky a je mu z toho akorát blbě.
Ve středu jsem lehounce slavil v neznámém podniku a je mi zle ještě teď. Že by ten chlapík na něco kápl? Nebo jsem už starej?
Ve středu jsem lehounce slavil v neznámém podniku a je mi zle ještě teď. Že by ten chlapík na něco kápl? Nebo jsem už starej?
- Lachende Bestien
- Letec
Hospoda je místo, kam si většina lidí chodí mimo jiné dobrovolně zastavovat neogenezi (proces obnovy) neuronů v mozku konzumací alkoholických nápojů. Alkohol - směs ethanolu a methanolu - jinými slovy při konzumaci se trávíte methanolem a zároveň si podáváte protijed ve formě ethanolu.
K tomu ve spoustě případů pasivní + většina aktivní kouření rakovinotvorných tabákových produktů.
Očekávání, že provozovatelé těchto podniků byli, jsou a budou výkvětem morálních vlastností a altruismu, nelze označit jinak než za nerealistické. Výjimky potvrzují platnost pravidla.
Destiláty bych doporučil snad jen na vnější použití; když už užívat vnitřně, tak s Mírou a co se kvality týče tak od Jamesona výše IMO. Jenže pokud za sedmičku Jamesona dáte v shopu 3-4 kila, obtížně by vám ji hospodský prodal ještě s kolkem za dvojnásobek, což mu při rozlévání do panáků kápne rozhodně; a to navíc není-li pančujícím/ředícím hovádkem.
K tomu ve spoustě případů pasivní + většina aktivní kouření rakovinotvorných tabákových produktů.
Očekávání, že provozovatelé těchto podniků byli, jsou a budou výkvětem morálních vlastností a altruismu, nelze označit jinak než za nerealistické. Výjimky potvrzují platnost pravidla.
Destiláty bych doporučil snad jen na vnější použití; když už užívat vnitřně, tak s Mírou a co se kvality týče tak od Jamesona výše IMO. Jenže pokud za sedmičku Jamesona dáte v shopu 3-4 kila, obtížně by vám ji hospodský prodal ještě s kolkem za dvojnásobek, což mu při rozlévání do panáků kápne rozhodně; a to navíc není-li pančujícím/ředícím hovádkem.
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
100% marži u panáků tvrdého alkoholu považuji za zcela přiměřenou. Např Jager se kupuje kolem 420Kč/litr flaška normálně na krámě, žádný velkosklad. 25 panáků 0.04 po 45 korunách (město 50k obyvatel, žádná Praha)=1125Kč. To jsem ochoten platit. Ale jestli je i tohle někomu málo a má potřebu ředit tak sorry
Ještě že na mě si s tvrdým chlastem teda nevydělají. Po špatné zkušenosti cca před 10 lety, kdy mi bylo ještě 2 dny blbě, jsem na tvrdé totálně zanevřel a omezil na zdvořilostní přípitky
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Jesteze to co mam rad v hospodach vubec nemaj
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ještě, že v mé oblíbené hospodě ani nic jiného než pivo nemají
A v restauracích piju víno - lahvované.
Tvrdé akorát domácí, pěstované a následně zkapaleněné.
A v restauracích piju víno - lahvované.
Tvrdé akorát domácí, pěstované a následně zkapaleněné.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time