Politický koutek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Politický koutek
Stepan: oni mají různé výjimky, podle počtu a stáří dětí…např.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
…a Lidice si taky vypálili tamní obyvatelé. Postříleli se a pak si udělali vohýnek.
Říkal to německý průvodce…
Říkal to německý průvodce…
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ad ty současné masakry. Je potřeba nezávislé mezinárodní vyšetřování. Závěry podle médiálních zpráv době běžící válečné propagandy nemusí být relevantní. Nikoho nehájím, pouze nevěřím médiím, odsuzuji každé vraždění a budu respektovat rozhodnutí mezinárodního soudu až tohle krveprolití skončí. V bývalé Jugoslávii skončili nakonec před soudem za válečné zločiny všechny bojující strany.
Ad chování Ukrajinců v Česku. Stejně by se chovali i Rusové. Rozhodně nemají středoevropskou mentalitu. Nakonec moji rodiče je zažili v 68, to tu byli s tanky oba národy a říkali si Sověti. A chovali se jako prasata. Že by se jeden z těch dvou národů najednou stal vysoce kultivovaným, to moc nepředpokládám. Svoje mínění změním, až mě o tom přesvědčí.
Ad chování Ukrajinců v Česku. Stejně by se chovali i Rusové. Rozhodně nemají středoevropskou mentalitu. Nakonec moji rodiče je zažili v 68, to tu byli s tanky oba národy a říkali si Sověti. A chovali se jako prasata. Že by se jeden z těch dvou národů najednou stal vysoce kultivovaným, to moc nepředpokládám. Svoje mínění změním, až mě o tom přesvědčí.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vyšetřovat se to tam nikdo moc nehrne. Všem je to u prdele - ostře to odsoudili a to přece stačí.
Mentalita - jasně, ta je víc ruská, než evropská.
Já se potkal jen jednou s negativním zážitkem z dětského hřiště. Dítě,co se neumělo chovat, jsem v ruštině napomenul a na tatínka stačil můj šarm a charisma.
Mentalita - jasně, ta je víc ruská, než evropská.
Já se potkal jen jednou s negativním zážitkem z dětského hřiště. Dítě,co se neumělo chovat, jsem v ruštině napomenul a na tatínka stačil můj šarm a charisma.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To že polsko valcilo s ruskem je fakt . Po poražce Tuchačevskeho u Waršavy byl klid až do záři 1939 kdy je rusove napadli znovu . V řijnu polsko prohralo a bylo rozdeleno mezi rusko a německo .rhinos píše: ↑ned 03 dub 23:58 Já bych tu historii moc jednostranně raději nevytahoval.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Voly%C5%88sk%C3%BD_masakr
Spíš byl odkaz na volyňský masakr, je o tom i dosti drsný film Volyň, který vykresluje charaktery a způsob života. Fuj.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
ty vole dle očekávání tu už LB rozjíždí že se ukrajinci zabíjej sami, do toho pár SK kokotů to samý. ste fakt neskutečný chudáci
arkis zaručený povídačky o UA v ČR ty vole tak jim nezáviď tu ZOO za korunu.
fakt cz sk národy ubožáků. to i ty poláci se teď chovaj líp a to sem je nikdy neměl rád.
o němčourech ani nemluvim, starýho psa novým kouskům nenaučíš
arkis zaručený povídačky o UA v ČR ty vole tak jim nezáviď tu ZOO za korunu.
fakt cz sk národy ubožáků. to i ty poláci se teď chovaj líp a to sem je nikdy neměl rád.
o němčourech ani nemluvim, starýho psa novým kouskům nenaučíš
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- GeneHawkins
- Letec
Jsi sráč.Duke_Luke píše: ↑ned 03 dub 18:00 kazda strana vyuziva propagandu vo svoj prospech a zistit skutocnu pravdu je nadludsky vykon. Mozete bud kryticky uvazovat a zamyslat sa,alebo slepo skocit po prestretej informacii na tanieri a zhltnut ju aj s navijakom.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahr ... _id=196677
Stepan dal odkaz na zverstva : a ja sa pytam, odkial berie tu odvahu tvrdit ,ze to tak je bez nejakeho sudu a dokazov ? Vidiet tie fotky a precitat text a tiez ide do mna zlost. Ale ako si moze byt niekto hned isty, ze je to tak ,ako to pisu ?
Vsetci aj z minulosti vieme, aka zakerna je vojna a ako sa zneuzivaju informacie k podnecovaniu nenavisti a nemusia byt tie info vobec pravdive.
Co ked ja tu napisem,ze z tych ludi, co tam boli, nedali napr foto niektorych, ktory mali biele pasky okolo ruky a boli tiez medzi telami.
Takto sa oznacovali privrzenci Ruska a boli vyhladeni Azovom. Dokonca aj Zelensky sa priznal na jednom videu, ze ano aj Azov bojuje s nimi ,lebo pomahaju Ukraine.
Nechapem, ako moze hned niekto tvrdit, ze je to tak,alebo tak. Co ak ja poviem, ze ich pobili vlastne ukrainske armady, lebo sa im to hodilo dvakrat? Odstranili opoziciu odporu obcanov + sa im to hodi na propagandu pre zapad a vynucovanie dalsich sankcii.
Ale samozrejme to pisem ja ako bezvyznamny jedinec a nie nejake mienkotvorne medium ,tak urcite maju okamzite vacsie slovo a vacsiu pravdu media. Neviem, ako to je, ale ked si clovek zacne rozoberat detaily a podstatu : cui bono , tak vo vsetkych spravach nieco smrdi