Lyžárna

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
mmira
Moderátor

Re: Lyžárna

Příspěvek od mmira »

ta lyze je idealni na furt. jeste jsem nezazil teren, kde by me zklamala. tedy s vyjimkou, kdy jsem chtel zajet max rychlost. ale i tam stacilo lehce postavit na hranu a bylo to cajk.

na Stocklech jsem tam nekoho potkal, ale na slalomkach.

sakra, pali me xicht, slunce na nem zapracovalo.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
PaTaK
Pan Řidič

Příspěvek od PaTaK »

pár lidí jsem tam na nich viděl, ale jen novější. já mám lehce historický s R23 nebo 24, takže se na nich dá v klidu jezdit, ale ty letošní s R34...to je vražda :)
Taky pálí :)) až mě štvalo že jsem musel být ve dvě v práci, byl bych tam až do konce
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

zbabělec fčera utek z baraního a neska ráno z TA3.... počasí tam neska ráno bylo stálé: scalo a scalo... a to tak, že jako v létě, dyž je bóřka....

jaxem se blížil domovu, tak mi nálada prudce stoupala..... a odpoledne sem co? celé odpoledne sem bagroval.... stopu na EvilsMill (to co mi normálně trvá asitak hoďkua kousek funění, mi neska trvalo skoro tři.... a nahoře je nejnádhernější "čína" , jakou si dokážu představit..... bílá tma, mínus pět, vichřica a to tak že velmi, hustě sněží, do teho zvířený sních, dvoumetrové závěje....oooooaaaaach, křřřřřřaaaasssssaaaaa !

jízda dolů to byo několik orgasmů střídaných několik ustřihnutýma hřebíkama (prtelí...), bo sme asi 4x se mnou utrh svah )ve 40st+ svahu a už ty desky (tak třicet až 40cm tloušťky) valily do doliny... naštěstí ne se mnú...

dole v dolině je tak 30cm+, nahoře až metr prachu(přefujaných desek...... cesty neproplužené, takže aji pindice co hrabe všema 4 a má zvýšenou světlost měla dost práce se dohrabat pod kopec....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Moucha
Mistr volantu

Příspěvek od Moucha »

udělal jsem zkoušku Elan lyží a oproti mým původním to je hravá lyže co člověka opravdu když valí z kopce dolů podrží. Už se těšim příští týden do Rakous :-)
SSS - vdechne tě do života
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

ty woe, to byl šmigrust.... asitak 100m do šířky, 40cm do výšky a už to šustilo lesem do potoka.... sjelo to tak 150 délkových metrů, čelo asi metr.... sem byl ale všímavý a hned jak to prdlo, taxem se omotal kolem nejlibšího buku a počkal, až to zmizí v dolině.... :twisted:

kura, čekal sem, že sat to bude trhat, ale až tak moc?

jinak ale nááááádherná prašanová lyžovačka.... dvakrátm bohoušku dvakrát na kopec a dolu.....

škoda, že

a) přestalo sněžit (i dyž, už sa zase zatahuje.... :twisted: )
b) zítra musím do práce.....

ale ve středu má zase přisypat.... tak uvidíme, třeba ještě budou o víkendu prašánky.... __II
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

Pravda vyděsí
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

jo, už sem čet a něco mi tam "smrdí" - je nějaké dovné, aby spolu na váýlet chodil skialpinista a sněžničář....
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Myslím, že sněžničář sebou tahal žehlicí prkno, to potkavam časo
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

oprava: ten sněžničář nebyl on ale ona....
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

sem v TA3 doyebal svoje prašanovky..... (vyrvaná hrana).... chjo no.... opraveno, ale už prostš to zdaleka nejsou fungláče (tayk už mají za sebou 4 sezony)..... ale už sem objednal nové, ty samé, akorát novější model.... Scott CrusAir 179cm 2012/13.....
Odpovědět