Lyžárna
Re: Lyžárna
ta lyze je idealni na furt. jeste jsem nezazil teren, kde by me zklamala. tedy s vyjimkou, kdy jsem chtel zajet max rychlost. ale i tam stacilo lehce postavit na hranu a bylo to cajk.
na Stocklech jsem tam nekoho potkal, ale na slalomkach.
sakra, pali me xicht, slunce na nem zapracovalo.
na Stocklech jsem tam nekoho potkal, ale na slalomkach.
sakra, pali me xicht, slunce na nem zapracovalo.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
pár lidí jsem tam na nich viděl, ale jen novější. já mám lehce historický s R23 nebo 24, takže se na nich dá v klidu jezdit, ale ty letošní s R34...to je vražda
Taky pálí až mě štvalo že jsem musel být ve dvě v práci, byl bych tam až do konce
Taky pálí až mě štvalo že jsem musel být ve dvě v práci, byl bych tam až do konce
zbabělec fčera utek z baraního a neska ráno z TA3.... počasí tam neska ráno bylo stálé: scalo a scalo... a to tak, že jako v létě, dyž je bóřka....
jaxem se blížil domovu, tak mi nálada prudce stoupala..... a odpoledne sem co? celé odpoledne sem bagroval.... stopu na EvilsMill (to co mi normálně trvá asitak hoďkua kousek funění, mi neska trvalo skoro tři.... a nahoře je nejnádhernější "čína" , jakou si dokážu představit..... bílá tma, mínus pět, vichřica a to tak že velmi, hustě sněží, do teho zvířený sních, dvoumetrové závěje....oooooaaaaach, křřřřřřaaaasssssaaaaa !
jízda dolů to byo několik orgasmů střídaných několik ustřihnutýma hřebíkama (prtelí...), bo sme asi 4x se mnou utrh svah )ve 40st+ svahu a už ty desky (tak třicet až 40cm tloušťky) valily do doliny... naštěstí ne se mnú...
dole v dolině je tak 30cm+, nahoře až metr prachu(přefujaných desek...... cesty neproplužené, takže aji pindice co hrabe všema 4 a má zvýšenou světlost měla dost práce se dohrabat pod kopec....
jaxem se blížil domovu, tak mi nálada prudce stoupala..... a odpoledne sem co? celé odpoledne sem bagroval.... stopu na EvilsMill (to co mi normálně trvá asitak hoďkua kousek funění, mi neska trvalo skoro tři.... a nahoře je nejnádhernější "čína" , jakou si dokážu představit..... bílá tma, mínus pět, vichřica a to tak že velmi, hustě sněží, do teho zvířený sních, dvoumetrové závěje....oooooaaaaach, křřřřřřaaaasssssaaaaa !
jízda dolů to byo několik orgasmů střídaných několik ustřihnutýma hřebíkama (prtelí...), bo sme asi 4x se mnou utrh svah )ve 40st+ svahu a už ty desky (tak třicet až 40cm tloušťky) valily do doliny... naštěstí ne se mnú...
dole v dolině je tak 30cm+, nahoře až metr prachu(přefujaných desek...... cesty neproplužené, takže aji pindice co hrabe všema 4 a má zvýšenou světlost měla dost práce se dohrabat pod kopec....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
udělal jsem zkoušku Elan lyží a oproti mým původním to je hravá lyže co člověka opravdu když valí z kopce dolů podrží. Už se těšim příští týden do Rakous
SSS - vdechne tě do života
ty woe, to byl šmigrust.... asitak 100m do šířky, 40cm do výšky a už to šustilo lesem do potoka.... sjelo to tak 150 délkových metrů, čelo asi metr.... sem byl ale všímavý a hned jak to prdlo, taxem se omotal kolem nejlibšího buku a počkal, až to zmizí v dolině.... :twisted:
kura, čekal sem, že sat to bude trhat, ale až tak moc?
jinak ale nááááádherná prašanová lyžovačka.... dvakrátm bohoušku dvakrát na kopec a dolu.....
škoda, že
a) přestalo sněžit (i dyž, už sa zase zatahuje.... :twisted: )
b) zítra musím do práce.....
ale ve středu má zase přisypat.... tak uvidíme, třeba ještě budou o víkendu prašánky.... __II
kura, čekal sem, že sat to bude trhat, ale až tak moc?
jinak ale nááááádherná prašanová lyžovačka.... dvakrátm bohoušku dvakrát na kopec a dolu.....
škoda, že
a) přestalo sněžit (i dyž, už sa zase zatahuje.... :twisted: )
b) zítra musím do práce.....
ale ve středu má zase přisypat.... tak uvidíme, třeba ještě budou o víkendu prašánky.... __II
jo, už sem čet a něco mi tam "smrdí" - je nějaké dovné, aby spolu na váýlet chodil skialpinista a sněžničář....
Myslím, že sněžničář sebou tahal žehlicí prkno, to potkavam časo
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
oprava: ten sněžničář nebyl on ale ona....
sem v TA3 doyebal svoje prašanovky..... (vyrvaná hrana).... chjo no.... opraveno, ale už prostš to zdaleka nejsou fungláče (tayk už mají za sebou 4 sezony)..... ale už sem objednal nové, ty samé, akorát novější model.... Scott CrusAir 179cm 2012/13.....