Koronavirus
Re: Koronavirus
neco tak a obcas treba i nejake to auto prodat
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
s tím cvičením to je blbýhonziss píše:...dobre jist, cvicit, lepe spat a obcas si koupit treba supru
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To přesně dělám - trénink na zahradě mám za sebou a teď jsem si dal kuřecí s rejžou.honziss píše:...dobre jist, cvicit, lepe spat a obcas si koupit treba supru
Krom té Supry tedy - this is not my cup of tea.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Chlapci, kéž byste měli pravdu, že vše bude tak jednoduché. Když vidím lehkomyslnost u německého souseda, tak mi jde mráz po zádech. A jak se poté postaví k EU Italové a jiné jižní státy. Budou chtít pořád silné EUR, které jim nedovolí se vzpamatovat? A těch otázek je mnoho dalších. Já osobně bych na EUR nevsadil ani zlámanou grešli. Nemůže dojít k rozpadu měnového systému, když peníze nejsou podložené? Ano, jednou to přejde a začne se znova. Ale na jakých základech? Ale moc rád si posypu hlavu popelem, když se budu mýlit.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Tak. Už je to tady. Před chvílí mi přístál první (a odhaduju že ne poslední) mail od jednoho z našich zákazníků, že "downtime".
Oslabení CZK mě neska a) ranilo soukromě, páč sem nutně musel měnit CZK na EUR (naštěstí jen pětset) a za) potěšilo firemně, bo neska přistálo na účtě véc než 10k EUR za zakázku, kterou sem kalkuloval s kurzem 25....
Oslabení CZK mě neska a) ranilo soukromě, páč sem nutně musel měnit CZK na EUR (naštěstí jen pětset) a za) potěšilo firemně, bo neska přistálo na účtě véc než 10k EUR za zakázku, kterou sem kalkuloval s kurzem 25....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ja bych teda taky nebyl tak optimistickej. Tohle neni vec kterou vyresime za mesic, to s nama bude jeste minimalne rok. A nevim jak jste se na glob. ekonomiku divali vy, ale ja spis na ticho pred bouri, slo o to, co financni krizi odstartuje. Ale neco tak silneho podle me nikdo moc necekal.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Podle mne je to dobře. Už to něco chtělo. A čím silnější, tím ve finále lepší.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nejhorší jsou konkrétně pro mě, výpadky v dodávkách dílů. Máme plnou halu rozdělaných mašin a čekáme na díly
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
No rozhodne, ten adept na noveho ministra zdravotnictvi prinasi vskutku objevne myslenky.Snowman000 píše:Je tu mala nadej, ze asi prvykrat som radsej ze som v SK ako v CR...
„Keby sa každý rok postavila nová nemocnica, tak za 25 rokov by sme mali 25 nových nemocníc,“ hovorí budúci minister zdravotníctva Marek Krajčí (OĽaNO). V ostatných rokoch malo Slovensko s výstavbou nových nemocníc veľké problémy.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/