Menšinový koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Smrťák
Letec

Re: Menšinový koutek

Příspěvek od Smrťák »

Já volit nebyl. Kámoš byl proti.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

mmira píše:deli: chtel bych vedet, kolik lidi si tento smer uvedomovalo v okamziku, kdy hlasovali pro vstup do EU. sebekriticky priznam, ze ja ne a bohuzel jsem volil ano.
já se taky přiznam, že jsem dával ANO, být to dneska, tak rozhodně dam NE, možná bych i někde mával transparentem :) myslím, že si to neuvědomil skoro nikdo, z medií se na nás valila masírka, že je to jedině dobře, že nemáme jinou možnost...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

ja sem taky byl pro ANO a byl bych znovu, ne proto, ze se mi to libi, ale ze je to jedina realna moznost. stat izolovane proste nejde.
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

ty seš taky izolace :D jiná možnost rozhodně je...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
kazysvjet
Pan Řidič

Příspěvek od kazysvjet »

ja bych volil ano, protoze tak je to spravne a taky proto, ze az dodelam ucnak, odjedu na zapad a budu tam brat jejich podporu, ktera je vetsi nez zde
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

zajimave, ze by citil vycitky svedomi? docela by me zajimalo, jak si tito lide vyrovnavaji s tlakem ohledne nejakeho postoje k rodicum, vnitrnim i vnejsim. rozhodne jim tu situaci nezavidim.

http://zpravy.idnes.cz/syn-protektora-h ... zpravy_hro
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

tihle lidé jsou v pohodě (jsou tu organizace jako Stille Hilfe atd. ;)) ), akorád u nás je představa, že na ně všichni plivou a snažej se je lynčovat.
btw: proč by měl mít nějaký výčitky svědomí? :-o Haiderovi bylo tehdy nějakejch 5-6 roků, ten měl úplně jiný zájmy. :D Navíc i starej Heydrich jen dělal svoji práci, nic víc nic míň. Lidice ani Ležáky ani nikoho jinýho nenechal Heydrich popravit proto, že by ráno vstal, dal cígo a měl chuť na nějaký jatka. Ti lidé se něčím a nějak bohužel provinili proti tehdejším zákonům a pravidlům. Přečti si třeba od Merleho knihu Smrt je mým řemeslem a možná leccos pochopíš. ;)
Niko nadžanel ko kerdža
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

mmira píše:zajimave, ze by citil vycitky svedomi? docela by me zajimalo, jak si tito lide vyrovnavaji s tlakem ohledne nejakeho postoje k rodicum, vnitrnim i vnejsim. rozhodne jim tu situaci nezavidim.

http://zpravy.idnes.cz/syn-protektora-h ... zpravy_hro
tak spousta z tech potomku sla ve stopach rodicu, maji ruzne nadace starajic se o nacisty a jejich rodiny apod. takze jak kdo.
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smyl Flek z Nohavic »

mmira píše:deli: chtel bych vedet, kolik lidi si tento smer uvedomovalo v okamziku, kdy hlasovali pro vstup do EU. sebekriticky priznam, ze ja ne a bohuzel jsem volil ano.
Stejně jako Deli. Byl jsem tehdy pro (rozhodovat jsem o tom ještě nemohl) a nedbal varování ze sousedních Rakous. Dnes když člověk vidí, jak ten spolek funguje, taky bych byl proti. Evropská unie je krásná myšlenka, ale momentálně blbě realizovaná. Asi jako Sovětský svaz - s tou výjimkou, že ten nebyl ani krásný.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

Niko nadžanel ko kerdža
Odpovědět