Politický koutek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Politický koutek
Dyk jo - já dávám 10 z 10ti
Znamená to ale, že přes Luník by do SK nepronikl ani tank...
Znamená to ale, že přes Luník by do SK nepronikl ani tank...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Už někdo řekl Romům, že za jaderný materiál je víc jak za železo?
Na spekulativní kupování "pičoviny, který nevěřím" mám BTC. RUB nechám bezpáteřnějším
2.9T RWD
HM: Obávám se, že moje nákupy nemohou vzhledem k objemu kurz nijak ovlivnit. Takže cajk Z pohledu Číny by naopak moht bejt poměrně brutální move rubl nakoupit a tím rusáky podržet.
Honza: Já mám čas. Rok, dva, nemám problém Otázce o směnitelnosti měny úplně nerozumím. Forex nějak běží a probíhají na něm neustálé transakce "tam zpáky" dle nabízeného kurzu. Směnárník si kurz vylepuje podle trhu + v současné době i při započítání rizik. Pokles měny není nic jinýho než náhlá změna ochoty nakupovat tu danou měnu. Najednou už nikdo "nepustí z ruky" dolar za 80 rublů. ale minimálně za 100. Protože má pocit, že 80 rublů už je mu k hovnu a radši by jeden dolar. Možnost směny je otázkou dvou subjektů. Ale cena jako taková už se většinou určuje z "velkého" trhu.
Trh s akciemi, rohlíky, auty, telefony, hromadami písku... Je prakticky uplně to samý. Jedna z měn se chová jako "zboží".
Honza: Já mám čas. Rok, dva, nemám problém Otázce o směnitelnosti měny úplně nerozumím. Forex nějak běží a probíhají na něm neustálé transakce "tam zpáky" dle nabízeného kurzu. Směnárník si kurz vylepuje podle trhu + v současné době i při započítání rizik. Pokles měny není nic jinýho než náhlá změna ochoty nakupovat tu danou měnu. Najednou už nikdo "nepustí z ruky" dolar za 80 rublů. ale minimálně za 100. Protože má pocit, že 80 rublů už je mu k hovnu a radši by jeden dolar. Možnost směny je otázkou dvou subjektů. Ale cena jako taková už se většinou určuje z "velkého" trhu.
Trh s akciemi, rohlíky, auty, telefony, hromadami písku... Je prakticky uplně to samý. Jedna z měn se chová jako "zboží".
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Já tak trochu doufám, že Čína Rusáka pošle tam kam se posílají válečné lodě. Kšeft je kšeft a ten Číně země EU/NATO dělají rozhodně větší...
Na druhou stranu mít zavázané Rusko je pro Číňana rozhodně vzrušující představa.
Na druhou stranu mít zavázané Rusko je pro Číňana rozhodně vzrušující představa.
2.9T RWD
Být zavázaný je na nic.. Lepší je někoho držet za koule. Čína může počkat a pak v Rusku nakoupit ve výprodeji, ne?
Zas na druhou stranu, Putin asi není z těch, co by se nechal "zavázat" a dodržoval nějaký přátelský obchody typu Já na bráchu, brácha na mě...
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))