Fotky vašich aut
Re: Fotky vašich aut
plant: šak já v tom taky obvykle nesedím, sedávám spíš na sedadle
Niko nadžanel ko kerdža
No, já myslel do toho auta, že bych si nesedl.. A vůbec, máchat boty v tomhle hnusu, fuj!
Mám rád automatické převodovky.
pche......teď je tám náhodou relativně uklizeno, někdy loni jsem ho vykydal...........i mě celkem překvapilo, že z dvoumístné realtivně malé kabiny lze naplnit dvě popelnice
Niko nadžanel ko kerdža
Ty kraso, Le Barona jsme kdysi taky meli...3.0 V6Caddy píše:a druhy
A trocha historie )
'87 Ford Tempo, prvni americkeho puvodu, ale holobyt s manualem a styrvalcem
Eldo je jasny, to bylo nejlepsi, nejprijemnejsi, co jsme kdy mel... Pickuper: jojo, jiny kafe to bylo, ale maly predohrab...nicmene tvary, stylem, pohodlim, interierem....bezkonkurencni...
No, pak trochu krok stranou, '92 Firebird, melo to nejslabsi petilitr, takze to vic vypadalo, nez skutecne jelo...a hlavne mene pohodli, sedacky bez kuze a elektrickych posuvu....takze proste sel pryc
Takze fajraka jsem vymenil za neco, co opet oplyva pohodlim, ta jizda v tom neuveritelne prijemna, krasny interier...ale dychavicna V6, navic s plynem...a male rozmery...a objevil se roadmaster, o kterem jsme mel tehdy mineni, ze lepsi daily driver neexistuje....urcite jste ho jeste tady nevideli no, apson, ze je v dobrych rukou
'87 Ford Tempo, prvni americkeho puvodu, ale holobyt s manualem a styrvalcem
Eldo je jasny, to bylo nejlepsi, nejprijemnejsi, co jsme kdy mel... Pickuper: jojo, jiny kafe to bylo, ale maly predohrab...nicmene tvary, stylem, pohodlim, interierem....bezkonkurencni...
No, pak trochu krok stranou, '92 Firebird, melo to nejslabsi petilitr, takze to vic vypadalo, nez skutecne jelo...a hlavne mene pohodli, sedacky bez kuze a elektrickych posuvu....takze proste sel pryc
Takze fajraka jsem vymenil za neco, co opet oplyva pohodlim, ta jizda v tom neuveritelne prijemna, krasny interier...ale dychavicna V6, navic s plynem...a male rozmery...a objevil se roadmaster, o kterem jsme mel tehdy mineni, ze lepsi daily driver neexistuje....urcite jste ho jeste tady nevideli no, apson, ze je v dobrych rukou
čoveče tvoje Firebirdové období jsem vůbec nezaregistroval
Niko nadžanel ko kerdža
caddy: ta poslední fotka je super
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
tak to jsi kouzelník, naplnit obsahem jedné popelnice dvě jiné popelnicePickuper píše: mě celkem překvapilo, že z dvoumístné realtivně malé kabiny lze naplnit dvě popelnice
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is gift, that's why we call it the present