Folie x Rolety x Předokenní žaluzie?

Volné diskuse na libovolná témata...
Volivovej volej
Mistr volantu

Re: Folie x Rolety x Předokenní žaluzie?

Příspěvek od Volivovej volej »

Bude. Doba přeje socializaci na sociálních sítích. Fóra jsou už 2 roky mrtvá.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

nebyl bych takový optimista http://technet.idnes.cz/pravidla-pro-ce ... ternet_pka :ymsmug:
a co mě se týče tak rozhodně nemám v plánu se stát Zuckerbergovou ovcí a žádnej žid se nikdy nestane mým pastýřem [-x
Niko nadžanel ko kerdža
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

Na téhle informaci není nic kompromitujícího ni diskuzevzbuzujícího. :-)
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
masek4272
Spolujezdec

Příspěvek od masek4272 »

Můžu, říct že rolety co jsou na oknech, nemají moc dobré izolační vlastnosti. Sám bydlím v horním patře a v létě je to skutečně terno. klasické žaluzie jsou podle mě k ničemu. Koupil jsem ale venkovní rolety, které jsou mnohem účinější. Nejenom že při spaní neprosvitne nic, ale v létě mi to udržuje chládek, což je hoodně dobré. Pro udržení normální běžné teploty v létě, kdy je hodně stupňů mě investice přijde lépe, než udržovat teplotu např. mobilní klimatizací
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

Tak ono záleží kde ty rolety máš. Pokud je máš před oknem, tak je to něco jiného než, když je máš uvnitř pokoje. Pokud je máš v pokoji, tak ti teplo projde přes sklo a proudí dál do místnosti. Pokud je máš před oknem, tak se teplo od žaluzí/rolet odrazí a do místnosti nejde. A rolety jsou možná účinnější než předokenní žaluzie, ale zase je zde nevýhoda v nemožnosti regulovat světlo, což mě třeba vadí :-)
2.0i 107kW
Zamčeno