Pivní koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Pivní koutek

Příspěvek od řidičBOB »

goes píše: samozrejme pouze potentat Bob se k tomu dostal. ledva vystrci zadek z baraku, pulka sveta se klani k zemi a predhani se jak mu dodat vse pod nos.
Závist je velmi ošklivá vlastnost =;
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Slawall
Mistr volantu

Příspěvek od Slawall »

goes píše:
Slawall píše:Kdyby před 50 lety bylo nejlepší pivo z hlučínského pivovaru, tak by si to většina lidí pochvalovala i dnes, i kdyby to byla největší sračka...:D stejně je to s plzní. :)
a hlavne ta "moda" ted kvasnicovych apod. sracicek. No jasne, neni to velkovyroba "tak to musi chutnat" apod. proste jako kdyz vezmeme prazaky do sklipku, vylije se jim ten patok, co nikdo nechce a jak si lebedi, ze tak dobre vinecko uz roky nepili... to same slivka co jsem prodal jednomu prazakovi este v garazi. to nejhorsi z vypalu a jak mi psal o dalsi :)
jojo, to je tak jakoby veřejně známý fór...dá se, nedá se, dá se pražákům...:) jinak ty kvasnicové apod. pva na běžné pití v pátek večer v hospě moc nejsou, teda pro mě...jsou moc těžké.
Naposledy upravil(a) Slawall dne sob 05 bře 20:56, celkem upraveno 1 x.
2.016V 99kW
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

řidičBOB píše:Slawall: u PU musíš rozlišovat, kde byla vyrobena, protože zejména ta v asijské části naší řepubliky, se nedováží z Plzně, ale od Pšonků ;-) A ta je pravda nepitná!
plne souhlasim, ze misto vyroby je dulezite. jen je kapku problem, ze hovno poznas odkud mas sud, navic to chutna stejne blbe jak z plzne tak z nosovic
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

řidičBOB píše:
goes píše: samozrejme pouze potentat Bob se k tomu dostal. ledva vystrci zadek z baraku, pulka sveta se klani k zemi a predhani se jak mu dodat vse pod nos.
Závist je velmi ošklivá vlastnost =;
to mas pravdu, ovsem chorobny baron prasil je daleko horsi bobiku
Slawall
Mistr volantu

Příspěvek od Slawall »

řidičBOB píše:Slawall: u PU musíš rozlišovat, kde byla vyrobena, protože zejména ta v asijské části naší řepubliky, se nedováží z Plzně, ale od Pšonků ;-) A ta je pravda nepitná!
No to jo, stejně jako u dalích piv, Stella Artois apod...
2.016V 99kW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

goes píše:
Slawall píše: proste jako kdyz vezmeme prazaky do sklipku, vylije se jim ten patok, co nikdo nechce a jak si lebedi, ze tak dobre vinecko uz roky nepili... to same slivka co jsem prodal jednomu prazakovi este v garazi. to nejhorsi z vypalu a jak mi psal o dalsi :)
To svědčí o tom, co jsou moraváci zač, takže díky za přiznání ;)
Mimochodem - jakýkoliv víno vlastní výroby nalijete, tak je to sračka... Možná by jste měli už konečně pochopit, že se nemáte srát do něčeho, co neumíte a přenechat výrobu vína Itálii, Francii, Bulharsku, atd. A nic na tom nezmění ani fakt, že si na nějaké přízemní soutěži ve Znojmě nadělíte na ty patoky stříbrné a zlaté medaile :ympeace:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Slawall píše:No to jo, stejně jako u dalích piv, Stella Artois apod...
Stella, která se prodává u nás, je většinou ze Staropramenu - čili voda, použitá k výrobě, je z Vltavy B-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

řidičBOB píše:
goes píše:
Slawall píše: proste jako kdyz vezmeme prazaky do sklipku, vylije se jim ten patok, co nikdo nechce a jak si lebedi, ze tak dobre vinecko uz roky nepili... to same slivka co jsem prodal jednomu prazakovi este v garazi. to nejhorsi z vypalu a jak mi psal o dalsi :)
To svědčí o tom, co jsou moraváci zač, takže díky za přiznání ;)
Mimochodem - jakýkoliv víno vlastní výroby nalijete, tak je to sračka... Možná by jste měli už konečně pochopit, že se nemáte srát do něčeho, co neumíte a přenechat výrobu vína Itálii, Francii, Bulharsku, atd. A nic na tom nezmění ani fakt, že si na nějaké přízemní soutěži ve Znojmě nadělíte na ty patoky stříbrné a zlaté medaile :ympeace:
no toto a od tebe? pekne ses nam rozjel. Ja chapu, ze pri tve soucasne pozde v techto minutach ti nic jineho, nez plivanec na vychod nezbyva, ale umis to lepe, toto je takove moc okate ;)

jinak toto je pivni tema, takze pojdme zpet k pivu.
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

řidičBOB píše:
Slawall píše:No to jo, stejně jako u dalích piv, Stella Artois apod...
Stella, která se prodává u nás, je většinou ze Staropramenu - čili voda, použitá k výrobě, je z Vltavy B-)
poznas rozdil mezi plzni z plzne a plniz z moravy?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

goes píše: to mas pravdu, ovsem chorobny baron prasil je daleko horsi bobiku
Alespoň se neuchyluj k tomu zesměšňování přezdívky... Děláš to vždy, když už nevíš kam a snažíš se urážet. To, že jsi vesnické hovado, to já už vím. I když chápu, že je zde mnoho nových uživatelů a tak se potřebuješ blýsknout :ymhug:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět