IT poradna
Re: IT poradna
chlopi PC lama počebuje poradit:
noťas s rozlišením 1208x800px, budu k němu potřebovat externí LCD stolní monitor asitak 19", bohužel sem nenašel žádný s nativním rozlišením stejným jako NB (1208x800px) - vyrábějí se ale 1440x900px.
Otázka: pokud k němu připíchnu noťas (musí to být BEZ přepínání rozlišení) s nastavenými 1280x800, tak na displeji 1440x900 budu mít uprostředka obrazovku 1280x800 a okolo černý neaktivní rámeček 50 resp. 80 px ?
noťas s rozlišením 1208x800px, budu k němu potřebovat externí LCD stolní monitor asitak 19", bohužel sem nenašel žádný s nativním rozlišením stejným jako NB (1208x800px) - vyrábějí se ale 1440x900px.
Otázka: pokud k němu připíchnu noťas (musí to být BEZ přepínání rozlišení) s nastavenými 1280x800, tak na displeji 1440x900 budu mít uprostředka obrazovku 1280x800 a okolo černý neaktivní rámeček 50 resp. 80 px ?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ne, obraz se ti roztahne. tedy za predpokladu, ze to ten display zvladne. pokud ne, udela ti po stranach cerne prouzky
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
PP: Přinejhorším ten monitor veď jako druhý monitor a ne tzv. zrcadlení - na tvém ntb to nic nezmění, nepřehází ti to ikonky a na druhém pojedeš na plném příjemnějším rozlišení, bez černých "proužků". A bude ti hej.
BMW Driver M-B worker...
to už je na mně vyšší dívčí, česky by to nešlo?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Když si připojíš druhý monitor, můžeš si v nastavení displayů vybrat, zda se ti obraz zrcadlí (na obou monitorech to samé) a nebo zda externí monitor bude veden jako druhý (tzn že na jednom budeš mít otevřený co chceš a na druhém zase něco jiného co chceš) tím pádem je jedno, jaké rozlišení máš na druhém monitoru, protože ti nezasahuje do zobrazení na notebooku. ) (přesný návod i s obrázky bych ti mohl poslat max někdy večer, ted jedu na Apple a tam to je uplně jinak:D )
BMW Driver M-B worker...
- Volivovej volej
- Mistr volantu
To je ještě zvyk z dob XPček, kdy se zápolilo s nastavením optimálního rozlišení pro připojený monitor. Win7 se v tomhle chová inteligentně. Monitor si rozpozná a nastaví sám.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)
Tak tak.
Já k NTB s HD rozlišením připojuju občas fullHD monitor a o nic se starat nemusím. Ext. monitor jede ve fullHD. Taky jsem k NTB přes VGA píchnul starou 19" 4:3 a taky no problem.
S W7 už takové starosti vyžeň z hlavy. Automaticky se nastaví primary a secondary display, na mirroring bys to musel manuálně zapnout.
Já k NTB s HD rozlišením připojuju občas fullHD monitor a o nic se starat nemusím. Ext. monitor jede ve fullHD. Taky jsem k NTB přes VGA píchnul starou 19" 4:3 a taky no problem.
S W7 už takové starosti vyžeň z hlavy. Automaticky se nastaví primary a secondary display, na mirroring bys to musel manuálně zapnout.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek