Koronavirus
Re: Koronavirus
Du si pustit zprávy na čété1, potřebuju se dozvědět, esli v tý roušce musím chodit aji liduprázdným polemlesemloukou (moje ranní a odpolední cesta do/zpráce).
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
polem,nepolem a malotraktorem, nemusíš.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jo, všiml. Platil jsem ubytko ma Miami, teď jsem ho rušil a vrátili mi o 4000 víc, než jsem původně platil
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jistější by bylo být placen v CHF. Aby to nebyla labutí píseň EURhonziss píše:Vsimli jste si jak vystrelil kurz koruny? Jsem placenej prevazne z DE, tak za ty 3kc kurzovniho rozdilu bych tu rousku klidne 2-3 mesice nosil kazdej rok
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jj, taky jsem dostal o neco vic zpatky a BA mi uctive dovolilo si letenky prebookovat teda..řidičBOB píše:Jo, všiml. Platil jsem ubytko ma Miami, teď jsem ho rušil a vrátili mi o 4000 víc, než jsem původně platil
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
honziss -> Jop, my co jsme v EUR zaúvěrovaný, se moc nesmějem
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
To chapuStepan píše:honziss -> Jop, my co jsme v EUR zaúvěrovaný, se moc nesmějem
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Porovnejte si názor na dfens-cz.com ze dne 6.2. s názorem zodpovědného ministra ze dne 4.2. Ale neodstoupí Myslím, že netuší, že se stal už teď bílým koněm, na kterého se to potom svedehonziss píše:Zajimavy rozbor na tema corona, prvni co ctu a evidentne si nevycucalo z prstu naky news pako: http://dfens-cz.com/wu-chan-coronavirus/
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/adam ... domaci_blj
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Mluvil jsem ted s kamaradem co v tom dela a ani ten neni schopnej predpovedet jak se to vyvine. Podle vseho jsou dva scenare (v zavislosti na mire ovlivneni prumyslu aktualni situaci), ten pozitivni: vyleze to nekam k 29-30, CNB zacne regulovat, kratkodobe (2-3 mesice) se kurz udrzi a pak se zacne vracet. Negativni: situace se zmeni dramaticky k horsimu, coz ovlivni menu do takove miry ze to CNB nesrovna a za rok muzem byt klidne na 35-40 v zavislosti na trvalych skodach na prumyslu.Stepan píše:honziss -> Jop, my co jsme v EUR zaúvěrovaný, se moc nesmějem
Pozitivni/negativni je tak 70/30 v tuto chvili.
Ted jsem cetl napad neci napad nahulit rezervy CNB do narovnani rozpoctu = kravina na ntou.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k