Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
v Tvém případě se nedivím, že to nebylo zřejmé
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Nejvyšší čas to začít konečně řešit.
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Součástí češtiny jsou i latinismy, byť se ti to může nelíbit. A zrovna tento nemá nijak posunutý význam a znamená stále totéž.ExFun píše:Mám pocit, že tady mluvíme česky
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Mně je to úplně jedno, irelevantními věcmi se nebtěžuji. I kdyby to bylo z Arabštiny - definice je výše.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Očividně.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Postoval jsem to o pár stránek dozadu... Tohle mi hlava nebere.
...ale když Fischer vyhraje prezidentské volby, tak na Staromáku už možná také nebude stromeček, aby to náhodou "pan prezident" nebral jako útok na své vyznání...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
@řB: sorry, sem si teho tady v tý záplavě lingvistiky nevšim....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
to přece nemůžeš myslet vážně?? Ty se jako dobrovolně necháš přejet nějakejma divokejma hordama nebo před nima radši zdrhneš? Necháš si plivnout do ksichtu od nějakýho čmouda a pošlapat kulturu, která se tady kultivovala generacemi našich předků?? Budeš v klidu koukat jak tu nějací neandrtálci bořej zdejší kulturní památky jen proto, že náhodou nekorespondujou s jejich vírou? Já chápu, že nejsi zrovna militantní typ, který by volal do zbraně a a orgnizoval nějaký ilegální výcvikové tábory vlastenců, ale stavět se k tomu jako ovce jdoucí na jatka, to je zcela mimo moje chápání................Volivovej volej píše:To mě jen utvrzuje v tom, co jsem psal výše - že radši zemřu, ale zůstanu kulturní. Díky za názornou ukázku.
Niko nadžanel ko kerdža