Taky znám takový lidiaikoN píše:Někteří mí kámoši si přelepují webku lepící páskou, když ji nepoužívají, prý aby je nikdo nemoh špehovat
IBM ThinkPad pro Voleja
Re: IBM ThinkPad pro Voleja
2.0i 107kW
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Ale jde to. Byl článek o tom, jak nějaký zloděj ukradl Apple a majitel, tam měl nějaký program a zlodějě skrz webku sledoval.
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Jasně, že to s prográmkem jde, ale pokud bys to chtěl zmáknout bez prográmku a napíchnout se na tu webku jenom tak z netu, tak to bude velká jebačka. A proč by to někdo dělal? Aby se mohl čumět na můj ksicht?
Rychlost zabíjí!
Ale to jim nevysvětlíš. Oni od kamarádů slyšeli že to jde, je to velice bežné, a ty si hnup co o tom nic neví.
S přibývajícím lety čím dál tím víc zjišťuju, že kolikrát je lepší hledět si svého a nesnažit se někomu vymluvit blbost už od pohledu...
S přibývajícím lety čím dál tím víc zjišťuju, že kolikrát je lepší hledět si svého a nesnažit se někomu vymluvit blbost už od pohledu...
2.0i 107kW
tak sledování je dneska jednoduchý stačí mít netechnický kamarády a člověk ví o každém jejich pohybu
SSS - vdechne tě do života
"To ze som paranoidny neznamena, ze po mne nejdu"
Moja skusenost je, ze prave ludia co sa boja (bez rozmyslania) vselijakych takychot veci su nachylni kliknut na kadejaky popup "vas pocitac je zavirovany, kliknutim si stiahnite nas antivir". Samozrejme potom maju plny komp kadejakych trojanov, co je len otazka casu ktory znich pouzije kameru
Moja skusenost je, ze prave ludia co sa boja (bez rozmyslania) vselijakych takychot veci su nachylni kliknut na kadejaky popup "vas pocitac je zavirovany, kliknutim si stiahnite nas antivir". Samozrejme potom maju plny komp kadejakych trojanov, co je len otazka casu ktory znich pouzije kameru
Jo, takhle jsem fotříkovi jednou nahrál sledovací prográmek do mobilu a bavil se tím, jak je vyvalený z toho, že vím kde jeMoucha píše:tak sledování je dneska jednoduchý stačí mít netechnický kamarády a člověk ví o každém jejich pohybu
Rychlost zabíjí!
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Tohle bych nikdy nedělal. Hrozilo by, že uvidím něco, co jsem nikdy vidět nechtěl...
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Probudily se ve mně stávající obavy: Myslím, že bych měl prohodit disky - vrátit velký HDD na původní místo a do ultrabaye místo toho strčit SSD. Důvodem jest, že se mi zdá, že ultrabay nechrání disk zdaleka tak dobře vůči otřesům. A zatímco otřesy jsou solid-state disku celkem jedno, běžnému hard disku celkem vadí. Je to dobrý nápad? Nebude nic ničemu vadit, když to tak provedu?
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
Jestli bude bez problému bootovat, tak uděláš jedině líp.