IBM ThinkPad pro Voleja

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
šmoula
Mistr volantu

Re: IBM ThinkPad pro Voleja

Příspěvek od šmoula »

aikoN píše:Někteří mí kámoši si přelepují webku lepící páskou, když ji nepoužívají, prý aby je nikdo nemoh špehovat =)) =))
Taky znám takový lidi :ympray:
2.0i 107kW
Psycho vlk Wolf
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psycho vlk Wolf »

Ale jde to. Byl článek o tom, jak nějaký zloděj ukradl Apple a majitel, tam měl nějaký program a zlodějě skrz webku sledoval. :D
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp

Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
aikoN
Letec

Příspěvek od aikoN »

Jasně, že to s prográmkem jde, ale pokud bys to chtěl zmáknout bez prográmku a napíchnout se na tu webku jenom tak z netu, tak to bude velká jebačka. A proč by to někdo dělal? Aby se mohl čumět na můj ksicht? :D
Rychlost zabíjí!
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

Ale to jim nevysvětlíš. Oni od kamarádů slyšeli že to jde, je to velice bežné, a ty si hnup co o tom nic neví.

S přibývajícím lety čím dál tím víc zjišťuju, že kolikrát je lepší hledět si svého a nesnažit se někomu vymluvit blbost už od pohledu...
2.0i 107kW
Moucha
Mistr volantu

Příspěvek od Moucha »

tak sledování je dneska jednoduchý :D stačí mít netechnický kamarády a člověk ví o každém jejich pohybu :D
SSS - vdechne tě do života
papluh
Spolujezdec

Příspěvek od papluh »

"To ze som paranoidny neznamena, ze po mne nejdu" ;)
Moja skusenost je, ze prave ludia co sa boja (bez rozmyslania) vselijakych takychot veci su nachylni kliknut na kadejaky popup "vas pocitac je zavirovany, kliknutim si stiahnite nas antivir". Samozrejme potom maju plny komp kadejakych trojanov, co je len otazka casu ktory znich pouzije kameru :D
aikoN
Letec

Příspěvek od aikoN »

Moucha píše:tak sledování je dneska jednoduchý :D stačí mít netechnický kamarády a člověk ví o každém jejich pohybu :D
Jo, takhle jsem fotříkovi jednou nahrál sledovací prográmek do mobilu a bavil se tím, jak je vyvalený z toho, že vím kde je :D
Rychlost zabíjí!
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

Tohle bych nikdy nedělal. Hrozilo by, že uvidím něco, co jsem nikdy vidět nechtěl...
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

Probudily se ve mně stávající obavy: Myslím, že bych měl prohodit disky - vrátit velký HDD na původní místo a do ultrabaye místo toho strčit SSD. Důvodem jest, že se mi zdá, že ultrabay nechrání disk zdaleka tak dobře vůči otřesům. A zatímco otřesy jsou solid-state disku celkem jedno, běžnému hard disku celkem vadí. Je to dobrý nápad? Nebude nic ničemu vadit, když to tak provedu?
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
PaTaK
Pan Řidič

Příspěvek od PaTaK »

Jestli bude bez problému bootovat, tak uděláš jedině líp.
Odpovědět