VZKAZY
Re: VZKAZY
Dnes jsem opět potkal krajského přeborníka v myškaření v šedé Octavii 3 RS sedan cestou na holešovský obchvat. Jako předjíždět programově s rezervou několik málo desítek metrů sice značí obstojný odhad, ale stejně je to na pár facek. Zbytečně poleká tak 5 protijedoucích na 10 kilometrů jízdy, nesnáším takové lidi.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Tak se nám při pěkném počasí na cestách začínají objevovat i pěkné auta.
Během jedné cesty po D1 Brno - Praha setkání s Aventadorem, GT-R facelift a R8.
A všichni jeli spořádaně (tedy Aventador 200+, ale gentlemansky), takže jim patří dík za příjemné setkání.
Během jedné cesty po D1 Brno - Praha setkání s Aventadorem, GT-R facelift a R8.
A všichni jeli spořádaně (tedy Aventador 200+, ale gentlemansky), takže jim patří dík za příjemné setkání.
hmmmm, tak to já teda během nešního výletu s familií mám enem pár negativních zážitků:
napřed dvě cyklobuzny při průjezdu V.Karlovicema (několikatery světla, bo kanalizace za doláre z EU) = dvakrát vjezd do červené + "finger" na řidiče jedoucího na zelenou, který si dovolil temu zyklozmrdovi nedat "vynucenou" přednost, jízda vedle sebe v zúžení, takže se nedalo je předjet... fuck!
no a potem po cestě dom (sjezd dolů ze Syrákova nach VS) - dva bezmozci na mašinách pod plným plynem 200+ v neprůhledných zatáčkách po střední čáře až v lehce v protisměru....
napřed dvě cyklobuzny při průjezdu V.Karlovicema (několikatery světla, bo kanalizace za doláre z EU) = dvakrát vjezd do červené + "finger" na řidiče jedoucího na zelenou, který si dovolil temu zyklozmrdovi nedat "vynucenou" přednost, jízda vedle sebe v zúžení, takže se nedalo je předjet... fuck!
no a potem po cestě dom (sjezd dolů ze Syrákova nach VS) - dva bezmozci na mašinách pod plným plynem 200+ v neprůhledných zatáčkách po střední čáře až v lehce v protisměru....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Byl to taky černý mat, ale tenhle Aventador byl na převozkách. Předpokládám, že Mareš už to má na značkách.
Pěkná placka, a v té černé doslova dálniční přízrak. Zvuk taky pěkný, každé polechtání plynu bylo slyšet, i když byl 100-150m daleko.
Ale osobně bych dal přednost Huracanu. Až ho budou mít v dream-cars tak si ho asi na den dopřeju.
Pěkná placka, a v té černé doslova dálniční přízrak. Zvuk taky pěkný, každé polechtání plynu bylo slyšet, i když byl 100-150m daleko.
Ale osobně bych dal přednost Huracanu. Až ho budou mít v dream-cars tak si ho asi na den dopřeju.
já fakt nevim, jak je to možný.... neska za 600km dvě krizovky a obě..... jednou nedaná přednost (mondeo 3AHxxxx) a jednou proti mně debil předjížděl tak, že sem málem musel do příkopy (oftáka 3AXxxxx) .... chjono a pak na "pražáky" nemám mít pifku....
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já dneska zaregistroval módu v objíždění cyklistů v protisměru - asi 3x se mi stalo, že protijedoucí auto dalo blinkr a jednoduše si to naklopilo do mého jízdního pruhu a vůbec je nesralo, že tam něco jede...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
a zase jeden Ford Tranzit "Auto Kelly", samozřejmě s A značkou = kousek před Mor. Budějicema předjíždění přes slepý horizont - moc místa mi tam už moc nezbylo, a to sem před tím horizontem hodně (preventivně) brzdil a cpal se (taky preventivně) úplně doprava na krajnici (bo to kurevské místo znám)