Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
celkem by mě zajímalo, co je protirasistickýho na tom, když se partička bílejch kopálistů svlíkne do půl těla.....
http://fotbal.idnes.cz/fotbaliste-se-fo ... ro-2012_mn
http://fotbal.idnes.cz/fotbaliste-se-fo ... ro-2012_mn
Niko nadžanel ko kerdža
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Jak to chtěl bůh?
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
- Volivovej volej
- Mistr volantu
A teď zase něco rasistického. Objevil jsem na YouTube německý kanál BestBoyz - panstvo tam dělá videopohledy na mobilní telefony a hlavně prímovní detailní recenze telefonů. Ovšem opět Němci jak vyšití - Kamal und Sameer.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
... tak němci maj taky svejch problémů dost............každopádně výprava jejich fotbalovýho nároďáku do Auschwitz před zahájením Eura mě pobavila
Niko nadžanel ko kerdža
http://www.denik.cz/z_domova/asociace-r ... 20602.html
a půl království k tomu by nechtěli?
a půl království k tomu by nechtěli?
Niko nadžanel ko kerdža
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Mně to ale nikdy nepřestane fascinovat. U nás má i spousta cikánů silný nečeský přízvuk a česky mluvících Vietnamců taky ještě neodrostlo tolik, aby je bylo běžně slyšet. Zato v Německu ať je to enticky cokoliv, mluví naprosto perfektní němčinou, podle které se skutečný původ vůbec nepozná.Pickuper píše:... tak němci maj taky svejch problémů dost............
A trochu mě hněvá, že tihle od pohledu Neevropani mají lepší němčinu než bílí Češi. To je postavené na hlavu. )
myslím, že drtivá většina cikánů prakticky česky vůbec nehovoří. Ty zvuky co vyluzujou je jakási směsice snad úplně všeho čemu rozuměj s potížema jen oni. A to jak si vedou gramaticky je dobře vidět v diskusích na romea.czVolivovej volej píše:U nás má i spousta cikánů silný nečeský přízvuk
Niko nadžanel ko kerdža
- Volivovej volej
- Mistr volantu
No je pravda, že to, čím se baví tady v Ostravě, dokonce přímo v domě, kde bydlím, rozhodně čeština není.
Ale ti jsou slušní a spořádaní, tak možná budou i inteligentní a bilinguální.
Ale ti jsou slušní a spořádaní, tak možná budou i inteligentní a bilinguální.
Menšiny jsou mýtus. Jsme děti boží