Politický koutek
Re: Politický koutek
Podle mě máš stejné vzorce chování, jako ti, které kritizuješ, jen to děláš z opačné strany barikády. Je jen jedna správná cesta všechno ostatní je špatně
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Jestli nejsi schopen odlišit hospodské kecy (což jsou všechny ty fejsbůky a internety, včetně toho fóra tady) od cíleného členství ve zločinecké organizaci, tak pak už nevím.
Hlavně u nás byla nějaká vlastně oficiální změna režimu. Zločiného, vraždícího režimu.
V Americe akorát vyhrál volby jinej geront. A to ještě nijak přesvědčivě.
A to, že se podobný věci dějou, tomu se asi nelze divit. To, že se k tomu veřejně vyzývá a ještě jakým wordingem. A nikomu to nepřijde divný... To je to špatný
V Americe akorát vyhrál volby jinej geront. A to ještě nijak přesvědčivě.
A to, že se podobný věci dějou, tomu se asi nelze divit. To, že se k tomu veřejně vyzývá a ještě jakým wordingem. A nikomu to nepřijde divný... To je to špatný
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ex: hele, ptám se tě po druhé - děláš si prdel, že?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
řidičBOB píše:https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/inte ... domaci_kop
Jsou trapní. Ikdyby se ukázalo, že to uteklo z tý "jeho" chemičky, tak jako co se přesně má stát? Papírově to jeho není, jeho voliče to nezajímá. Opozice je holt banda lemplů. Doporučuju pro pobavení fejsbukový stránky ODS. Mám je teď otevřený a beru to zeshora.
1. Hlasování k superhrubé mzdě. Nějaký výpočet, závadějící, až bych se nebál říct fakticky špatně. Nuda.
2. Zřícení vrtulníku na Sinai. Voliče nezajímá.
3. Volání po oslavě 17. listopadu. Voliče nezajímá.
4. Nějaká ženská z ODS má nový koryto jako hejtmanka. Voliče nezajímá.
5. Oznámení o zahájení odpočítávání ke zrušení superhrubé mzdy. WTF?!
6. Zákon o odpadech. Bez dalších podrobností. Voliče (asi) nezajímá.
7. Vystřčil vříská něco o svobodných a demokratických zemích. Prázdný kecy, voliče nezajímá.
8. Oznámení že nepodporují státní rozpočet. No nekecej.
9. Vystrčil předsedou senátu. Voliče nezajímá.
10. Fiala vloguje, že jde říct vládě, že rozpočet je cár papíru. Většinovej volič nechápe a navíc ho to nezajímá.
11. Oslava dne veteránu. Voliče nezajímá.
12. Zkrácení intervalu darování plasmy? A zahrádkářskej zákon bude?
13. Oznámení že mají hodně koryt jako senátoři. Voliče nezajímá.
14. Vystrčil bloguje o 17. listopadu. Voliče nezajímá.
15. Polní nemocnice někde. Asi OK.
16. Rozpočet cár papíru. Voliče nezajímá, nerozumí.
17. Vystrčil na téma volby v Americe. Voliče nezajímá.
18. Připrava na den veteránů. Voliče nezajímá.
19. Děti by měli jít do školy. OK.
20. Vystrčil na téma volby v Americe. Voliče nezajímá
21. Vondra o roli Trumpa vůči NATO. Voliče nezajímá.
22. Vystrčil an téma volby v USA. Voliče nezajímá.
23. Chlubení se počtem koryt na krajích. Voliče nezajímá.
24. Zahradil na téma bitva na bílé hoře. Voliče nezajímá.
25. Fiala na téma volby v USA. Voliče nezajímá.
26. Němcová na téma školství. OK
27. Vystrčil mele o něco o přátelství s demokratickými zeměmi. Voliče nezajímá.
28. Fiala blahopřeje Bidenovi ke zvolení. Voliče nezajímá.
Došel jsem 7. listopadu. Dál je to na Vašem uvážení....
Když si představím, že jsem malej a střední podnikatel. A od 7. listopadu jsem se už stihl dozvědět, že mám lidem proplácet 2 dny volna od Středuly, že jestli mám hospodu tak mám radši zkrachovat a jít na pracák od Dufka, že příští rok by bylo super napálit minimálku pomalu 17k od Maláčový, že mi zvednou daně o 4% body od Hamáčka...I ten Zeman!! řekl ve sněmovně, že ten návrh Středuly je přepálená kravina. I ten Zeman aspoň trošku morálně podpořil. Ikdyž pak zase plácal kraviny.
A nejsilnější pravicová strana se zabejvá akorát ochranou demokracie (kterou v čechách nikdo neohrožuje, sorry kluci), žvaněním o tématech, který jsou mi úplně ukradený (=protože mám asi důležitější věci na práci zrovna, třeba ochranu svýho živobytí) a skutečnost, že jejich deklarovanej cílenej elektorát reje držkou v zemi a řeší co bude zejtra zase za průser, je jí vlastně úplně lhostejná. No tak s tímhle přístupem se může Babiš do tý řeky dojít každej den osobně třeba vyprázdnit přímo k pramenu. S tímhle ho fakt neporazíte kucí. Já chci politiky, co hájí moje zájmy. Ne přeplacený blogery, který akorát melou o abstraktních pojmech.
Jak přilepšit chudším? Zdaňme home office, navrhl ekonom Deutsche Bank
https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/d ... nomika_ven
https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/d ... nomika_ven
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
V tomhle je ODS moc rigorózní. Chtělo by to Topolánka...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Stepan: Krásně jsi popsal, jak myslí venkovský středostavovský a konzervativní podnikatel buran. Jako potenciální volič ODS se na to koukám takhle:
3. Volání po oslavě 17. listopadu. Voliče nezajímá. --> Tohle je potřeba připomína, vize, demokratické hodnoty...
4. Nějaká ženská z ODS má nový koryto jako hejtmanka. Voliče nezajímá. --> důležité pro lidi co jim fandí
5. Oznámení o zahájení odpočítávání ke zrušení superhrubé mzdy. WTF?! --> No tak potřebují obsah a chtějí být vidět
6. Zákon o odpadech. Bez dalších podrobností. Voliče (asi) nezajímá. --> Zrovna odpady se týkají nás všech. Nejen firem, ale i běžných lidí.
7. Vystřčil vříská něco o svobodných a demokratických zemích. Prázdný kecy, voliče nezajímá. --> já jsem za vystrčila rád. Více takových.
8. Oznámení že nepodporují státní rozpočet. No nekecej. --> důležité info, že jsme na stejné lodi. Nemusím to nikde dohledávat.
9. Vystrčil předsedou senátu. Voliče nezajímá. --> zajímá a jsem za to rád.
10. Fiala vloguje, že jde říct vládě, že rozpočet je cár papíru. Většinovej volič nechápe a navíc ho to nezajímá. --> To není AB a ANO. Většinový volič ODS minimálně tuší.
11. Oslava dne veteránu. Voliče nezajímá. --> zajímá. Více takových. Tohle je přesně ten "buranskej" pohled já já já...
13. Oznámení že mají hodně koryt jako senátoři. Voliče nezajímá. --> minimálně jejich podporovatele to zajímá
14. Vystrčil bloguje o 17. listopadu. Voliče nezajímá. --> viz výše
16. Rozpočet cár papíru. Voliče nezajímá, nerozumí. --> viz výše
17. Vystrčil na téma volby v Americe. Voliče nezajímá. --> viz výše
18. Připrava na den veteránů. Voliče nezajímá. --> viz výše
19. Děti by měli jít do školy. OK. -->
20. Vystrčil na téma volby v Americe. Voliče nezajímá --> zajímá mě pohled vládního představitele na události v USA
21. Vondra o roli Trumpa vůči NATO. Voliče nezajímá. --> zajímá. škoda že dostal slovo zrovna Saša
22. Vystrčil an téma volby v USA. Voliče nezajímá. --> viz výše
23. Chlubení se počtem koryt na krajích. Voliče nezajímá. --> viz výše
24. Zahradil na téma bitva na bílé hoře. Voliče nezajímá. --> popravdě o tom nic nevím a mít čas, tak si to i rád přečtu
25. Fiala na téma volby v USA. Voliče nezajímá. -->:-bd viz výše
27. Vystrčil mele o něco o přátelství s demokratickými zeměmi. Voliče nezajímá. --> viz výše
28. Fiala blahopřeje Bidenovi ke zvolení. Voliče nezajímá. --> viz výše
Za mě mnohem lepší než Cupcake, selfíčko tlustý Ály z hajzlů nebo nářky že se proti nim všichni spikli.
Pokud se do voleb spojí s TOPkou, tak jim to tam klidně hodím byť jejich postoj vůči EU mi správný nepřijde.
BOB Ad Topolánek: Proti Babišovi určitě silnější kalibr než Fiala. OSobně bych ale lidi jako AB, Topol nebo Paroubek viděl už jen v učebnicích dějepisu.
3. Volání po oslavě 17. listopadu. Voliče nezajímá. --> Tohle je potřeba připomína, vize, demokratické hodnoty...
4. Nějaká ženská z ODS má nový koryto jako hejtmanka. Voliče nezajímá. --> důležité pro lidi co jim fandí
5. Oznámení o zahájení odpočítávání ke zrušení superhrubé mzdy. WTF?! --> No tak potřebují obsah a chtějí být vidět
6. Zákon o odpadech. Bez dalších podrobností. Voliče (asi) nezajímá. --> Zrovna odpady se týkají nás všech. Nejen firem, ale i běžných lidí.
7. Vystřčil vříská něco o svobodných a demokratických zemích. Prázdný kecy, voliče nezajímá. --> já jsem za vystrčila rád. Více takových.
8. Oznámení že nepodporují státní rozpočet. No nekecej. --> důležité info, že jsme na stejné lodi. Nemusím to nikde dohledávat.
9. Vystrčil předsedou senátu. Voliče nezajímá. --> zajímá a jsem za to rád.
10. Fiala vloguje, že jde říct vládě, že rozpočet je cár papíru. Většinovej volič nechápe a navíc ho to nezajímá. --> To není AB a ANO. Většinový volič ODS minimálně tuší.
11. Oslava dne veteránu. Voliče nezajímá. --> zajímá. Více takových. Tohle je přesně ten "buranskej" pohled já já já...
13. Oznámení že mají hodně koryt jako senátoři. Voliče nezajímá. --> minimálně jejich podporovatele to zajímá
14. Vystrčil bloguje o 17. listopadu. Voliče nezajímá. --> viz výše
16. Rozpočet cár papíru. Voliče nezajímá, nerozumí. --> viz výše
17. Vystrčil na téma volby v Americe. Voliče nezajímá. --> viz výše
18. Připrava na den veteránů. Voliče nezajímá. --> viz výše
19. Děti by měli jít do školy. OK. -->
20. Vystrčil na téma volby v Americe. Voliče nezajímá --> zajímá mě pohled vládního představitele na události v USA
21. Vondra o roli Trumpa vůči NATO. Voliče nezajímá. --> zajímá. škoda že dostal slovo zrovna Saša
22. Vystrčil an téma volby v USA. Voliče nezajímá. --> viz výše
23. Chlubení se počtem koryt na krajích. Voliče nezajímá. --> viz výše
24. Zahradil na téma bitva na bílé hoře. Voliče nezajímá. --> popravdě o tom nic nevím a mít čas, tak si to i rád přečtu
25. Fiala na téma volby v USA. Voliče nezajímá. -->:-bd viz výše
27. Vystrčil mele o něco o přátelství s demokratickými zeměmi. Voliče nezajímá. --> viz výše
28. Fiala blahopřeje Bidenovi ke zvolení. Voliče nezajímá. --> viz výše
Za mě mnohem lepší než Cupcake, selfíčko tlustý Ály z hajzlů nebo nářky že se proti nim všichni spikli.
Pokud se do voleb spojí s TOPkou, tak jim to tam klidně hodím byť jejich postoj vůči EU mi správný nepřijde.
BOB Ad Topolánek: Proti Babišovi určitě silnější kalibr než Fiala. OSobně bych ale lidi jako AB, Topol nebo Paroubek viděl už jen v učebnicích dějepisu.
2.9T RWD
No neshodnem se. Já bych od politický reprezentace, jak jsem už po několikátý konstatoval, očekával, že bude prosazovat moje zájmy. Nebo zájmy, který se můžou líbit lidem jako jsem já.
Nepotřebuju, aby mi někdo za 200 litrů měsíčně + náklady na ochranku + sedmičkový bávo kázal o hodnotách.
Tím spíš, že teď je těm malým a středním + OSVČ fakt zle. A když je zle, není čas na vyšší hodnoty. Třeba ten návrh Středuly. Stálo by nás to pár set tisíc. Jen tak, z okna by vyletěly. Jako auto bych kvůli tomu prodat nemusel, ale bolelo by to. Šéf odborů to navrhne, vicepremiér to podpoří, premiér stihne říct, že to asi nepůjde, ministr zdravotnictví řekne, že to vážně nepůjde. A někdo, kdo tvrdí, že malí a střední jsou jeho priorita, v té době přidává na fejsbuk kecy o demokracii. Nic jinýho. No necením
Já chápu, že ODS se bojí jakéhokoliv vymezení, aby náhodou někomu nešlápla na nohu... Ale preference jim od voleb klesají, tak by snad mohli zjistit, že tohle není cesta.
Mimochodem, Miloše znám osobně. Je to slušnej chlap, ne že ne. Velmi schopnej technolog moci. Z hlavy sype volební systémy, jak kde poskládat kandidátku, aby to vyšlo, že ten se nesnáší s tímhle, takže to nepůjde, ale zase když se dá první místo tenhle, tak toho mají rádi i socani a budou ho podporovat. (...)
Akorát je naprosto mimo realitu v soukromým sektoru. Když mu v Telči za doby jeho starostování, krachovali fabriky se stovkama lidí, ani o tom nevěděl. "To já neřeším tyhle věci".
Umí si sehnat ten job. Ale nějaká exekutiva v prospěch voličstva holt pokulhává.
Podívej se na stránky socanů. Co post, to návrh něčeho, co jejich voličům pomůže. Konkrétní kroky. Trikolóra, třeba je někde mezi, občas si Vašek moc ujíždí na blbých vtipech, občas navrhuje rozumný věci. Jasně, do realizace daleko. Ale já přece chci vidět, že za mě někdo bojuje.
Imo si myslím, že spousta středostavovských buranů k tý Trikolóře nakonec uteče. Už jenom kvůli Schwarzenbergovi a Kalouskovi, se kterýma se ODS těch spřáhla.
Mimochodem, jsem jedinej, kdo má pocit, že TOPka ví, že je za současný situace bezvýznamná, tak zkouší experiment "trošku víc doprava", jestli tam náhodou nějaký hlasy nebudou? A ony tam jsou. Jenom by bylo fajn nemít jako maskota senilního dědka co volá po trestání nesolidarity s uprchlíkama (ten jeho rozhovor vypadal jak zvací dopis) a nonstop přivožralýho trotla (info z první ruky, ne od Babiše), kterej jeden tejden píčuje Prymulu za chození do hospody a a druhej jde za bílýho dne na jedno točený k vobědu.
ANO si může dovolit to lemplovat na fejsbuku. Důchodci ho totiž nemaj. Jsou u vlády a v televizi řvou víc než dost.
Navíc tím, že ODS jenom mluví o obecných a líbivých věcech, zapadá do davu. To samý, co mi řekne Vystrčil s Fialou, mi řekne i někdo ze STANu, z TOPky, z Pirátů
Ad Topol: Bohužel, proti někomu kdo za pomocí velmi tvrdých metod, častokrát na tý špatný straně zákona, vybudoval miliardový impérium, bude muset nastoupit někdo jako Topol. Ne učitel z vysoký, ani ze střední. Ty lidi na to prostě nemaj. Skutečnost, že akorát mluví o vyšších hodnotách a jaksi zapomínají na denodenní realitu je toho důkazem. A slušnost volby nevyhrává.
Nepotřebuju, aby mi někdo za 200 litrů měsíčně + náklady na ochranku + sedmičkový bávo kázal o hodnotách.
Tím spíš, že teď je těm malým a středním + OSVČ fakt zle. A když je zle, není čas na vyšší hodnoty. Třeba ten návrh Středuly. Stálo by nás to pár set tisíc. Jen tak, z okna by vyletěly. Jako auto bych kvůli tomu prodat nemusel, ale bolelo by to. Šéf odborů to navrhne, vicepremiér to podpoří, premiér stihne říct, že to asi nepůjde, ministr zdravotnictví řekne, že to vážně nepůjde. A někdo, kdo tvrdí, že malí a střední jsou jeho priorita, v té době přidává na fejsbuk kecy o demokracii. Nic jinýho. No necením
Já chápu, že ODS se bojí jakéhokoliv vymezení, aby náhodou někomu nešlápla na nohu... Ale preference jim od voleb klesají, tak by snad mohli zjistit, že tohle není cesta.
Mimochodem, Miloše znám osobně. Je to slušnej chlap, ne že ne. Velmi schopnej technolog moci. Z hlavy sype volební systémy, jak kde poskládat kandidátku, aby to vyšlo, že ten se nesnáší s tímhle, takže to nepůjde, ale zase když se dá první místo tenhle, tak toho mají rádi i socani a budou ho podporovat. (...)
Akorát je naprosto mimo realitu v soukromým sektoru. Když mu v Telči za doby jeho starostování, krachovali fabriky se stovkama lidí, ani o tom nevěděl. "To já neřeším tyhle věci".
Umí si sehnat ten job. Ale nějaká exekutiva v prospěch voličstva holt pokulhává.
Podívej se na stránky socanů. Co post, to návrh něčeho, co jejich voličům pomůže. Konkrétní kroky. Trikolóra, třeba je někde mezi, občas si Vašek moc ujíždí na blbých vtipech, občas navrhuje rozumný věci. Jasně, do realizace daleko. Ale já přece chci vidět, že za mě někdo bojuje.
Imo si myslím, že spousta středostavovských buranů k tý Trikolóře nakonec uteče. Už jenom kvůli Schwarzenbergovi a Kalouskovi, se kterýma se ODS těch spřáhla.
Mimochodem, jsem jedinej, kdo má pocit, že TOPka ví, že je za současný situace bezvýznamná, tak zkouší experiment "trošku víc doprava", jestli tam náhodou nějaký hlasy nebudou? A ony tam jsou. Jenom by bylo fajn nemít jako maskota senilního dědka co volá po trestání nesolidarity s uprchlíkama (ten jeho rozhovor vypadal jak zvací dopis) a nonstop přivožralýho trotla (info z první ruky, ne od Babiše), kterej jeden tejden píčuje Prymulu za chození do hospody a a druhej jde za bílýho dne na jedno točený k vobědu.
ANO si může dovolit to lemplovat na fejsbuku. Důchodci ho totiž nemaj. Jsou u vlády a v televizi řvou víc než dost.
Navíc tím, že ODS jenom mluví o obecných a líbivých věcech, zapadá do davu. To samý, co mi řekne Vystrčil s Fialou, mi řekne i někdo ze STANu, z TOPky, z Pirátů
Ad Topol: Bohužel, proti někomu kdo za pomocí velmi tvrdých metod, častokrát na tý špatný straně zákona, vybudoval miliardový impérium, bude muset nastoupit někdo jako Topol. Ne učitel z vysoký, ani ze střední. Ty lidi na to prostě nemaj. Skutečnost, že akorát mluví o vyšších hodnotách a jaksi zapomínají na denodenní realitu je toho důkazem. A slušnost volby nevyhrává.
TOPka nikdy nebyla strana zacílená na "prosté cíle" a venkovského voliče. Je založená na hodnotách, které mě baví. Vždy byli ekonomicky vpravo a na západ (EU+). Zároveň si neujíždějí na populistických tématech jako odmítání 50 dětí ze země kde se válčí... Kníže s Kaldou jsou občas k smíchu, ale v ideích se s nima nikde zásadně nerozcházím, což o zbytku říst nejde.
Ad Topol: V tomhle se neshodneme. Jako rodák z Kolína vím, co Rakušan dokázal a Kolín z toho těží do dneška. 60% lidí v KO volí STAN, protože výsledky. Ne protože je vostrej a ví jak v tom chodit. IMHO nepotřebujeme dalšího zmrda, který zpívá mě líbivější písničku. Naopak já chci slyšet vizi kam jako stát směřujeme, chci slyšet o hodnotách, klidně každý den "prázdné kecy bez následných akcí. Hlavně už žádné "všetci kradnů", emanovy výroky o dolních 10 milionech a další kecy, které jen podporují "třídní boj". Pokud by se STAN, TOP nebo Pirátům něco podobného povedlo na národní úrovni, tak jen zatleskám.
Ad Topol: V tomhle se neshodneme. Jako rodák z Kolína vím, co Rakušan dokázal a Kolín z toho těží do dneška. 60% lidí v KO volí STAN, protože výsledky. Ne protože je vostrej a ví jak v tom chodit. IMHO nepotřebujeme dalšího zmrda, který zpívá mě líbivější písničku. Naopak já chci slyšet vizi kam jako stát směřujeme, chci slyšet o hodnotách, klidně každý den "prázdné kecy bez následných akcí. Hlavně už žádné "všetci kradnů", emanovy výroky o dolních 10 milionech a další kecy, které jen podporují "třídní boj". Pokud by se STAN, TOP nebo Pirátům něco podobného povedlo na národní úrovni, tak jen zatleskám.
2.9T RWD