Koronavirus
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koronavirus
uvidíme...nehodnotil bych to tak kategoricky...
Předpokládám, že jejich logistika a nasazení nebude jako u nás - tiskovka, TW a FB.
Předpokládám, že jejich logistika a nasazení nebude jako u nás - tiskovka, TW a FB.
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
asi sa to aj bojim povedat, ale som vcelku spokojny ako razantne a rozumne opatrenia sa prijali na slovensku
Tak predevsim DE ma z ceho ten ekonomicky propad sanovat. U nas se misto tvorby rezerv hospodarilo s deficitem a rozpoustenim rezerv - vsech rezerv.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Opatření jsou taková, jaká jsou, protože přišla pozdě. Celá Evropa si nechala létat ledadla z Číny v klidu vcelku dlouho poté, co tam už umírali lidé...
No pain, no gain.
Vespa time
Bobe, mám tam už víc než 10 let přechodné bydliště, tak je znám. Oni působí navenek v klidu, protože věří, že ti nahoře (v různých dobách si různě říkali) to mají v paži. Ale pak zjistí, že nemají, což historie už opakovaně prokázala. Naposled při uprchlické krizi 2015.řidičBOB píše:uvidíme...nehodnotil bych to tak kategoricky...
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Ano, to je fatální selhání EU a důkaz, že tenhle spolek nefunguje. Řadoví občané byli už v lednu prozíravější než evropští lídři.řidičBOB píše:Opatření jsou taková, jaká jsou, protože přišla pozdě. Celá Evropa si nechala létat ledadla z Číny v klidu vcelku dlouho poté, co tam už umírali lidé...
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
A někteří už před páru rokama - se musím přiznat, že jak bežel SARS, tak mě napadla černá myšlenka co budeme dělat až bude nějaká ošklivá pandemie... a už je to tady. A stejně s tím nic nenadělám.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ale vždyť o tom epidemiologové mluvili už dlouhá léta. Říkali, že není otázka zda, ale kdy? Ano, teď musíme brát situaci, jaká je. Ale voliči neměli zapomenout, jak byly vlády a EU (spolky liberálních komunistů) připraveny.
Tak jsem si dnes chtěl vyzvednout objednanou televizi a sušičku. Navrhoval jsem stejný postup, jako před cca měsícem,( kdy ještě o žádném koronovi nic nebylo) přijel jsem na veřejný parking a tv mi dali zadem.
Prý to nejde, musí ji dovézt domů (nemůžou mi ji vydat, ale můžou mi ji předat
) není v tom žádná logika, ale nařízení bude učiněno za dost...
Prý to nejde, musí ji dovézt domů (nemůžou mi ji vydat, ale můžou mi ji předat
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jerry: a nebude jediná...i z historie víme, že se tyhle chřipkové pandemie opakují
No pain, no gain.
Vespa time