Co právě teď posloucháte?
Re: Co právě teď posloucháte?
+ Dolores o Riordan (The Cranberries) R.I.P.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
David Gilmour (ex Pink Floyd) - Live at Pompeii 2016
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Aj s obrazom? Bo ten je hooodne dobryhonziss píše:David Gilmour (ex Pink Floyd) - Live at Pompeii 2016
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Mam to pusteny na apple music, takze bez, ale vcera jsem zkouknul nektery skladby na YT a treba Cmfortably Numb je pecka, uplne jak kdyz jeli Pulse turne. Nuveritelny co Gilmour dokaze vyzpivat a hlavne zahrat v tech letechSnowman000 píše:Aj s obrazom? Bo ten je hooodne dobryhonziss píše:David Gilmour (ex Pink Floyd) - Live at Pompeii 2016
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Horolezci jsou hovada. Bez debat. PP a DLN potvrdí. Ale Dead Kennedys a Too drunk to fuck na horo párty vždycky potěší
Sou, potvrzuju.
(proto se už asi 5, možná 10 let žádných horo akcí nezúčastňuju)
Minulý týden sem ve slovenské tévé zaslech, co mi nějak uniklo.... Tom Petty (Heartbreakers) to loni v říjnu nedal, prý nechtěné předávkování nějakýma lékama proti čemusi... R.I.P. Hned sem si musle opakovaně pustit Learning to fly (aint gotta wings)
(proto se už asi 5, možná 10 let žádných horo akcí nezúčastňuju)
Minulý týden sem ve slovenské tévé zaslech, co mi nějak uniklo.... Tom Petty (Heartbreakers) to loni v říjnu nedal, prý nechtěné předávkování nějakýma lékama proti čemusi... R.I.P. Hned sem si musle opakovaně pustit Learning to fly (aint gotta wings)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Právě jsem si koupil lupeny na Elton John - Farewell Yellow Brick Road....poslední turné
Samozřejmě ne do Šaška Areny!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A kde bude? Elton je dobrej, koupil bych to nasim...řidičBOB píše:Právě jsem si koupil lupeny na Elton John - Farewell Yellow Brick Road....poslední turné
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Bude i v Pze v Šaška Aréně prej...ale tu já nerad, takže na muziku jezdím do D: https://www.eventim.de/elton-john-ticke ... s&kuid=191
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Danke!řidičBOB píše:Bude i v Pze v Šaška Aréně prej...ale tu já nerad, takže na muziku jezdím do D: https://www.eventim.de/elton-john-ticke ... s&kuid=191
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k