Koronavirus
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koronavirus
emex: opravdu věřit údajům a informacím z Číny, Vietnamu nebo podobné země, je hodně naivní. Komunisti nikdy pravdu říkat nebudou. Byli to vždy prolhané svině, jsou to prolhané svině a jimi také zůstanou. To už si raději pustím Rádio Jerevan!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jo, makáme! Rozvezeme! Tady je virus prioritou!„Podle výjimky z vyhlášky hygieny by se sem sice dostat mohli, ale kontrolní body nejsou zatím vybaveny respirátory, aby je tam mohli dát těm lidem, kteří sem budou obědy či nákupy dovážet, takže je vůbec nepouštějí,“ řekl v pondělí Právu mluvčí uničovské radnice Marek Juráň, proč se do města nedostanou firmy, které doručují jídlo a nákupy domů.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja rusky nejake v zasobe mam, dokonca som nasiel aj v autolekarnicke a zajtra by sme mali mat aj nejake od zamestnavatelapavproch píše:Musím pochválit jednoho kolegu - jeh syn dělá v zentivě nebo kde a jakýmsizpůsobem vyštrachal a poslal rodičům pár roušek/ústenek (stejných jako jsem používal při/po chemii, už je doma ale dávno nemám, poslední kus dostala juniorka, jak letěla do UK) a .... kolega nám každému daroval po jednom kousku. Díky.
Skusil som taktiez ale stastie na ebay, v UK tam respiratorov maju slusne zasoby a vacsinou to do tyzdna pride a taktiez Aliexpress, sice to odtial chvilu potrva, tak uvidime, kolko toho nakoniec pride. Posledna zaloha je Alza, tam este vcera hlasili naskladnenie v marci, ale uz je tam april...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
emix: co bude z týden nevědí ani větší frajeři, než jsi ty
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Budem zavření doma
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To zatím neudělala ani IT a ani SP. A že tam je průser větší. Ale vlastně, jak jsem viděl včera toho zkurveného estébáka - ten si v těch zákazech vyloženě libuje.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
já dneska normálně došel do krámu a FFP1 nakoupil za 70 kč / ks i s DPHčkem.
prej že nejsou
prej že nejsou
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Kde? Potřebuju jich pár desítek pro kolegy. Kousek od firmy mám Canis kde jich mají tisíce, ale prodat nechtěji...
2.9T RWD