VZKAZY
Re: VZKAZY
Dallen: na jižní spojce v koloně kolem 9h stál přede mnou transit s mlhovkou ve výššce očí řidiče a bohužel v poloze ON a bylo to kurevsky nepříjemný. Chvíli jsem si hrál na hrdinu, ale po 2 minutách jsem dostal nerva, že jsem musel přejet do jinýho pruhu abych se uklidnil a zbavil se toho světelnýho umělce...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- GeneHawkins
- Letec
V životě jsem neslyšel o automatické mlhovce.Dallen píše:Dost aut má mlhovku automatickou, sice je osobně skoro vůbec nevyužívám, ale moc nechápu jak všichni bečí, že to extrémně oslňuje..
Tohle je nejrozšířenější výbava aut, jakmile se setmí, kokot automaticky zapíná
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Taky si to rád nechám vysvětlit.GeneHawkins píše:V životě jsem neslyšel o automatické mlhovce.Dallen píše:Dost aut má mlhovku automatickou, sice je osobně skoro vůbec nevyužívám, ale moc nechápu jak všichni bečí, že to extrémně oslňuje..
RWD
Nemyslel to tak, že přední a zadní jsou sdružené v jednom ovladači? První poloha jsou zadní a druhá poloha jsou přední. Takže řidič chce vidět před sebe, ale musí nechat svítit i za sebou?
Se slovem dost jsem to asi přehnal.
Zní to jako scifi, ale udajně některé nejmenované automobilky (které rády laborujou) mají něco přehnaně jako monitorování kvality ovzduší. Které např. při jízdě ve smogovém ovzduší honí vnitřní okruh a zapne klimu apod. a udajně je to vázáno i na mlhovku.
Neni to z mojí hlavy a moc sem tomu nevěřil, ale ten vzorek lidí kterým se to děje (hlavně v zimě kdy je fakt smrad nebo mlhavo) byl tak velký, že jsem podlehl.
No ale u jiných aut na netu otom není ani zmínka Dokonce to potrvrdili i v servise (ale tam potvrdí kde to)
Ale ať je to jak chce, zapíná se sama a tím pádem je automatická, tohle tvrzení se nedá rozbít
Zní to jako scifi, ale udajně některé nejmenované automobilky (které rády laborujou) mají něco přehnaně jako monitorování kvality ovzduší. Které např. při jízdě ve smogovém ovzduší honí vnitřní okruh a zapne klimu apod. a udajně je to vázáno i na mlhovku.
Neni to z mojí hlavy a moc sem tomu nevěřil, ale ten vzorek lidí kterým se to děje (hlavně v zimě kdy je fakt smrad nebo mlhavo) byl tak velký, že jsem podlehl.
No ale u jiných aut na netu otom není ani zmínka Dokonce to potrvrdili i v servise (ale tam potvrdí kde to)
Ale ať je to jak chce, zapíná se sama a tím pádem je automatická, tohle tvrzení se nedá rozbít
Malej dotaz se zimou jsem přišel na takovou blbost ale nevím jestli to tak ma být. Pokud je okolo 0 stupňů a po nastartování a rozsvícení světel se mě sama zapne zadní mlhovka, nejdříve jsem myslel že jsem si ji omylem zapnul tak jsem si na to začal dávat pozor a je to tak, zapne se sama po zmáčknutí tlačítka se normálně vypne a vše je OK.
Buď v klidu, dělá mi to taky Asi to nějak souvisí s teploměrem a senzorem vlhkosti vzduchu, až budu mít náladu, tak se podívám do DTE.
mne to tiez minule spravilo tiez som si myslela ze som ju omylom zapla uvidim ci mi to este spravy niekedy a dam vediet
Ta moje to dělá taky, už jsem si toho všiml několikrát a taky jsem to považoval za nepořádek v elektrice, jen jsem to neřešil, tak jak koukám, nakonec to bude asi normální
Mně to u GTA z r.v. 2003 dělá taky, asi to bude tak nastaveno.
Jo tak to v tom pripade dela tatovi na 03' taky, mel jsem za to ze jsem zmackl cudlik pri povoleni rucky
ten samý problém s mlhovkou, ale neřešim, jak koukám, nejsem v tom vůbec sám, takže jsem v klidu
Taky se mi zapíná, ale jen při určitejch tepolotách a jen ráno...1.9JTDm Crosswagon
A mohl bych pokračovatNic si z toho nedělejte, mě to někdy dělá taky. Mám r.v. 2004
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Tak jsem si o vikendu zase overil, ze jeste vetsi hovadka nez cesi v pouzivani mlhovek jsou rakusaci. V okoli 100km mlha nikde a stejne sviti prednima mlhovkama kazdy 3 auto :/
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- GeneHawkins
- Letec
Je to naopak. Nejdřív přední, pak zadní.vonkreuz píše:Nemyslel to tak, že přední a zadní jsou sdružené v jednom ovladači? První poloha jsou zadní a druhá poloha jsou přední. Takže řidič chce vidět před sebe, ale musí nechat svítit i za sebou?
- GeneHawkins
- Letec
No jo, Italové, ty to maj vymakaný...Mně se například na Maree samy spouštěly stěrače a po dlouhých laboracích jsem to odstranil až vytažením relé ostřikovače světlometů, ale nazývat to fičurou bych si teda netroufal...Dallen píše:Se slovem dost jsem to asi přehnal.
Zní to jako scifi, ale udajně některé nejmenované automobilky ...
To budou asi všechno Alfy, co?Dallen píše:Se slovem dost jsem to asi přehnal.
Malej dotaz se zimou jsem přišel na takovou blbost ale nevím jestli to tak ma být. Pokud je okolo 0 stupňů a po nastartování a rozsvícení světel se mě sama zapne zadní mlhovka, nejdříve jsem myslel že jsem si ji omylem zapnul tak jsem si na to začal dávat pozor a je to tak, zapne se sama po zmáčknutí tlačítka se normálně vypne a vše je OK.Buď v klidu, dělá mi to taky Asi to nějak souvisí s teploměrem a senzorem vlhkosti vzduchu, až budu mít náladu, tak se podívám do DTE.mne to tiez minule spravilo tiez som si myslela ze som ju omylom zapla uvidim ci mi to este spravy niekedy a dam vedietTa moje to dělá taky, už jsem si toho všiml několikrát a taky jsem to považoval za nepořádek v elektrice, jen jsem to neřešil, tak jak koukám, nakonec to bude asi normálníMně to u GTA z r.v. 2003 dělá taky, asi to bude tak nastaveno.Jo tak to v tom pripade dela tatovi na 03' taky, mel jsem za to ze jsem zmackl cudlik pri povoleni ruckyten samý problém s mlhovkou, ale neřešim, jak koukám, nejsem v tom vůbec sám, takže jsem v kliduTaky se mi zapíná, ale jen při určitejch tepolotách a jen ráno...1.9JTDm CrosswagonA mohl bych pokračovatNic si z toho nedělejte, mě to někdy dělá taky. Mám r.v. 2004
RWD