Snehové správy
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Snehové správy
Myslim, ze takych co v dobrom zavidia tu bude viac
Asi prvy som si tu odskusal jazdu na snehu(poprasku) tento rok a od vtedy nic...blba Bratislava, cele Slovensko pod snehom iba tu nic
Asi prvy som si tu odskusal jazdu na snehu(poprasku) tento rok a od vtedy nic...blba Bratislava, cele Slovensko pod snehom iba tu nic
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Já se dočkám. Celej leden mám dovolenou a prakticky to chci celý strávit na horách.
RWD
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak to dufam, ze aj ja...minimalne kazdy vikend...
Ako na tom kazdorocne byva so snehom okolie Jihlavy? Chystam sa tam na silvestra, tak ze ci sa mam tesit na nejake novorocne oslavy
Ako na tom kazdorocne byva so snehom okolie Jihlavy? Chystam sa tam na silvestra, tak ze ci sa mam tesit na nejake novorocne oslavy
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
se nediv, v praglu . .
musis zajet do hor a dockas se . .
musis zajet do hor a dockas se . .
beskydy hlásí po večerním a nočním řádění živlu úplný guvno.... páč bylo asi plus 6až8 a vichřice a do teho hodně scalo, tak slezly i ty poslední zbytky sněhu co tu na vrškách zůstavaly.... to není možné , pátá zima po sobě úplně na kosočtverec (se svislou čárkou uprostřed)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nemuselo by tolik chcát, ale jinak spokojenost
edit: a dlouhodobá předpověď se mi moc líbí Už se těším jak na druhý svátek vánoční půjdu hrát golf jen ve "větrovce"
edit: a dlouhodobá předpověď se mi moc líbí Už se těším jak na druhý svátek vánoční půjdu hrát golf jen ve "větrovce"
2.9T RWD
konecne nekdo normalni... A ja dneska vytahnu Imperiala a budu delat bordel po meste
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes rano konecne Bratislava pod snehom Snehova vrstva do 3 cm, takze kalamita, zakazane vychadzat, vsade kolony a maximalna rychlost 30km/h
A cez vikend som si dal trasu Kremnica - Skalka
dĺžka trasy: 8,9 km
najvyšší bod: vyše 1200 m n.m.
Na ceste bolo okolo 5cm noveho snehu a pod tym ciste sklo Na prvu poriadnu skusenost s RWD na snehu trosku zakerna kombinacia, ale uzitocna a clovek si to aj tak uzil
A cez vikend som si dal trasu Kremnica - Skalka
dĺžka trasy: 8,9 km
najvyšší bod: vyše 1200 m n.m.
Na ceste bolo okolo 5cm noveho snehu a pod tym ciste sklo Na prvu poriadnu skusenost s RWD na snehu trosku zakerna kombinacia, ale uzitocna a clovek si to aj tak uzil
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...