Jednostopé okénko
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jednostopé okénko
Bond: ten konec sezóny je taky jeden z důvodů, proč to budu řešit až příští rok.
Ale když do té doby neprodáš, tak je vcelku velká šance, že se na jaře domluvíme
Ale když do té doby neprodáš, tak je vcelku velká šance, že se na jaře domluvíme
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
zrovna prislo tohle
https://www.invelt.com/BMW_R_1200_Sleva
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
no vidis, porad je moje nabidka mnohem vyhodnejsi cenikova cena byla cca 440 tisicmattonecz píše:zrovna prislo tohle
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
tak to nezpochybnuju
Bond: A co budes porizovat? Nejaky superbike?!?
vyrazne lip. doufam ze PCX na jare taky dobre prodam a koupim neco silnejsiho
Ano, nový HD 48 stojí cca 330 (slevu jsem neřešil) a pětiletý s 20tkm na tacho se prodává takřka vždy řes 250. Někdo chce i přes 300...Stepan píše:To drží cenu o dost líp než auta koukám...
...asi týden jsem uvažoval o ojeté...
2.9T RWD
nejel jste/nevidel jste nekdo nekde neco zajimaveho pohaneneho elektrinou? na ty moje poskoky by to bylo zajimavejsi nez spalovak. PCX je navic odepsane, tak by se dalo poslat dal a koupit neco jineho.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- Lachende Bestien
- Letec
Zadáním elektro skútrů do vyhledávače na mě vyskočila tuna odkazů na e-skútry pro invalidy a seniory .
To mi fakt hlava nebere, zrovna u skútrů by elektro verze dávala ze všech dopravních prostředků snad největší smysl a to se toho žádný výrobce dodnes nechytil?
Před lety jsem o moto uvažoval - favoritem byl nějaký lehčí 4-takt enduro, ale nakonec jsem od toho upustil z více důvodů - nepříliš praktisch, málo zkušeností - jako harant jsem moto neměl, a pak taky známý, který jezdil odmalička, strávil 2krát několik týdnů na áru po havárkách právě na podobném stroji.
Skútry mě nikdy nelákaly kvůli zpravidla směšného výkonu, malých kol a z nich vyplývající nemožnosti vetšího náhlonu při zatáčení a pro mě nepříjemného bzukotu motůrku v otáčkách.
Ovšem tichý e-skútr by asi pořádně zamával s prodeji skutrů benzinových, tak se do toho výrobci přirozeně nehrnou.
To mi fakt hlava nebere, zrovna u skútrů by elektro verze dávala ze všech dopravních prostředků snad největší smysl a to se toho žádný výrobce dodnes nechytil?
Před lety jsem o moto uvažoval - favoritem byl nějaký lehčí 4-takt enduro, ale nakonec jsem od toho upustil z více důvodů - nepříliš praktisch, málo zkušeností - jako harant jsem moto neměl, a pak taky známý, který jezdil odmalička, strávil 2krát několik týdnů na áru po havárkách právě na podobném stroji.
Skútry mě nikdy nelákaly kvůli zpravidla směšného výkonu, malých kol a z nich vyplývající nemožnosti vetšího náhlonu při zatáčení a pro mě nepříjemného bzukotu motůrku v otáčkách.
Ovšem tichý e-skútr by asi pořádně zamával s prodeji skutrů benzinových, tak se do toho výrobci přirozeně nehrnou.