Ako z BA do Hradce Kralove
Re: Ako z BA do Hradce Kralove
Tak se chystam o svatkach(5.-8.7) do Bratislavy a pojedu z HK,tak me zajima nejlepsi cesta,zda teda klasicky jet k Val.Mez. tam najet na D1 a pak D2 a az do Bratislavy a koupit si dalnicni znamku ve Slovensku nebo jet po ceskych dalnicich(ceskou dalnicni mam) a jet Lanzhot-Kuty-Malacky -Záhorská Bystrica a usetrit tech par stovek?jestli ta cesta je v pohode,tak na dalnici kaslu,ale zase jestli to nema cenu a pojedu to o dve hodiny dele,tak na to kaslu...diky za rady...Pripadne i nejaky zajimavy tipy(ne moc proflakly) co navstivit,jestli mate,tak sem s nima,diky...
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"
cesta je celkom v pohode, ale je tam pár obcí, tak to bude asi o polhodinu dlhšie
ja som siel minule z BA do HK cez Brno a Svitavy a bola to fajn cesta... naspat som chcel pozriet Kutnu horu, tak som siel cez nu a potom na D1
ale vidim ze sa pytas na nieco ine
ale vidim ze sa pytas na nieco ine
quasimoto: tak nějak. tak já cestu do Brna mám naučenou dobře,pač jsem tam jeden rok jezdil dvakrát týdně tam a zpět z Pardubic.Takže v rámci Čech to je v pohodě.Spíš jde o to Slovensko,kde pokud půjde o ztrátu třeba půl hodiny,tak asi risknu ty okresky,ale pokud by to tam byla pořád nějaká objíždka,kolona,tak to nemá fakt cenu a pojedu po dálnici...
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"