Zbraňový koutek
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Re: Zbraňový koutek
Nevím, v jaké divočině žiješ ty, ale osobně fakt nemám pocit, že bychom žili ve společnosti, kde bychom střelnou zbraň k osobní ochraně skutečně potřebovali. Nemluvě o tom, jak je užití v sebeobraně lehce zneužitelný koncept…
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
skutečně nepotřebuješ ani ústřední topení, tekoucí vodu ani splachovací hajzl.........a taky to mášVolivovej volej píše: nemám pocit, že bychom žili ve společnosti, kde bychom střelnou zbraň k osobní ochraně skutečně potřebovali.
Niko nadžanel ko kerdža
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Taky žádná z těch věcí ještě nikoho nezabila. I když uznávám - splácnout si v záchodové míse mobil je nemenší tragédie.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
zbran do kazde rodiny. a pro vsechny bez rozdilu vycvik obsluhy kratke i dlouhe zbrane a zachazeni s ni.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- Volivovej volej
- Mistr volantu
To je nápad. Přál bych ti potom v takovém krásném světě žít. A ještě víc bych ti přál, abys v takovém světě potkal nějakého rapla. Víc krátkozraký už být opravdu nemůžeš.
raplu potkavam dost kazdy den, co by na tom zmenily zbrane v domacnostech? ano, jsem kratkozraky, mam na to bryle a ze by mi to pri praci se zbrani delalo problem, to se rici neda.
co tam mas dal?
co tam mas dal?
Autoforum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já rapl jsem a přes to jsem ještě nikoho nezastřelil...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Majkl to asi myslel tak, že někteří jedinci by potom měli tendence i malicherné spory řešit soustředěnou palbou
Niko nadžanel ko kerdža
důvod?mmira píše:zbran do kazde rodiny. a pro vsechny bez rozdilu vycvik obsluhy kratke i dlouhe zbrane a zachazeni s ni.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek