Vyber "chytreho mobilu"
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyber "chytreho mobilu"
A stáhl sis toho Solitéra?
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
a to este v spanku stihas hrat hry co
Protože vedle jiných operačních systémů jako Android, iOS, Windows Phone apod. působí poněkud zastarale a zcela mu chybí takový ten wow-efekt, moderní grafika, fíčurky a tak. Ve schopnostech to není - Symboš pořád umí všechno možné a aplikace se pro něj vyvíjejí.Smyl Flek z Nohavic píše:ok to chapu, ale sam pises, ze symbian spise pro levne telefony - proc?
Do levných telefonů se hodí hlavně proto, že jejich majitelé vůbec nevědí, že tam nějaký operační systém je - s tím se setkávám zcela běžně. Natolik vypadá obyčejně. Pro tebe to třeba bude mít výhodu v tom, že většina věcí ti bude fungovat právě tak, jak jsi byl zvyklý doposud.
Na tohle má každé individuum vlastní názor, proto nedoporučuju nechat se tím zviklat. Pro mě prostě k S60 patří klávesnice a bez ní o to nestojím, bo se mi to neovládá dobře. To ale vůbec neznamená, že ti neposlouží, takže ti tu E7 klidně doporučím; moje dlouholeté žití s Nokiemi mi říká, že bude fajn, navíc se mi vzhledově fakt hodně líbí. Osobně bych v ní (a N8) pro sebe radši viděl Androida, bylo by to s ním obratnější. Pokud ale to srovnání nemáš, nepřijde ti to.[/quote]
na efekt prdi pes, na to ja kaslu, na to sem mel HTC a za tyden sem ho sel prodat. Pokud to tedy funkcnosti neubira, pak bych se klonil k te E7... synchronizace apod. to umet bude a nebude mi to cizi. Jen se zacne prodavat az za mesic
cece neSmyl Flek z Nohavic píše:A stáhl sis toho Solitéra?
tak takmager píše:a to este v spanku stihas hrat hry co
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Mně je to právě jasné, proto tu E7 taky doporučuju. Co umí E66, bude E7 umět taktéž.goes píše:na efekt prdi pes, na to ja kaslu, na to sem mel HTC a za tyden sem ho sel prodat. Pokud to tedy funkcnosti neubira, pak bych se klonil k te E7... synchronizace apod. to umet bude a nebude mi to cizi. Jen se zacne prodavat az za mesic
(Moucha)
(Moucha)
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
goes píše:cece neSmyl Flek z Nohavic píše:A stáhl sis toho Solitéra?
(Moucha)
(Moucha)
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Tam teda vidím mnohem víc wow-efektu než nějakého praktična. Navíc chybí HW klávesnice. Navíc LG... A má Android 2.2 s poznámkou, že se počítá s 2.3, ale známe výrobce a jejich přístup, takže se na to nedá moc sázet, nehledě na to, že verze 3.0 je venku cobydup.
(Moucha)
(Moucha)
symbian ala E66 je dobrý, ale s dotykovkou ala E7 je to tragedie
WP7 - zatim pořád tragedie
iOs v Iphone: je proto milion fičur a blbuvzdorný jako navi TomTom (pro jako jedinej system)
Android: skoro stejný jako iOs, je to dost podobný a volil bych něco tu pokud používáš kalendář atd. pač v iOs bys musel jailbreak, aby si to dostal na hlavní obrazovku.
Všechny dotykovky jsou stejně shit
WP7 - zatim pořád tragedie
iOs v Iphone: je proto milion fičur a blbuvzdorný jako navi TomTom (pro jako jedinej system)
Android: skoro stejný jako iOs, je to dost podobný a volil bych něco tu pokud používáš kalendář atd. pač v iOs bys musel jailbreak, aby si to dostal na hlavní obrazovku.
Všechny dotykovky jsou stejně shit
SSS - vdechne tě do života