Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzání
Rožnov p. R = 13let.... eeeeee, ta firma, ve které sem dělal naposled (než sem dostal padáka a "musel" si zařídit vlastní business) za deset let, co sem tam byl měla kontrolu 4x ....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
to co postoval Alex je pravda...Praha 2 a jseš jistej...ale jestli je pro tebe pavprochu Pražská SPZ tak nepřekonatelnej problém (se mi zdálo že si formát co ví že blbce najdeš v každým autě s ledajakou ceulkou), tak doporučuju Prahu Západ.....tam máme firmu my, nikdo nás nebuzeruje (krom celníků, alr to proto že jsme dovozci) a na autě mám 2SH...
no spíš jsem to myslel tak, aby si zvolil třeba Ostravu III a bude mít na autě T, což asi nebude tak zlécajoch píše:to co postoval Alex je pravda...Praha 2 a jseš jistej...ale jestli je pro tebe pavprochu Pražská SPZ tak nepřekonatelnej problém (se mi zdálo že si formát co ví že blbce najdeš v každým autě s ledajakou ceulkou), tak doporučuju Prahu Západ.....tam máme firmu my, nikdo nás nebuzeruje (krom celníků, alr to proto že jsme dovozci) a na autě mám 2SH...
jj, furt lepčí "kratky zobak" než "<!> z Phy"....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pražští členové diskuse děkují a fandí..
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Neviem, kam lepsie to dat ale ... I´m back in (automotive) business
Konecne o mna na tom pracovnom trhu niekto zakopol a najvacsiu radost urcite bude mat bavoracik, uz rok sa o neho nestaram jak by si zasluzil a v poslednom case ho este aj podvadzam s malou bielou mrskou
Tak dem makat...
Konecne o mna na tom pracovnom trhu niekto zakopol a najvacsiu radost urcite bude mat bavoracik, uz rok sa o neho nestaram jak by si zasluzil a v poslednom case ho este aj podvadzam s malou bielou mrskou
Tak dem makat...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem si splnil jeden ze svých dalších hudebních snů:
No pain, no gain.