Co čtete? (vážná literatura, ne motoristická)
Re: Co čtete? (vážná literatura, ne motoristická)
fčara sem načal teho šakala.... prvních pár stránek fajne.... a protože to už je aspoň 30 let, co sem to viděl zfilmovaný, tak si stejně už skoro nic nepamatuju (teda akorát, jaxe čársl de gól zrovna předkloní a kulka uděrá ďouru do asfaltu)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Já si o víkendu začal číst v publikaci "Ruština (nejen) pro samouky".
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)
Ja citam teraz Coelho: Alef
Predtym som cital Murakami: Kronika vtacika na klucik... prvych 120 stran (z cca 210) nikam nespelo, nevedel som sa tym prekusat, zvysnych 90 som zas dal na jedno posedenie a nevedel som prestat... asi si kupim druhu cast
Predtym som cital Murakami: Kronika vtacika na klucik... prvych 120 stran (z cca 210) nikam nespelo, nevedel som sa tym prekusat, zvysnych 90 som zas dal na jedno posedenie a nevedel som prestat... asi si kupim druhu cast
Šakal je jedno z vrcholných děl Fredericka Forsytha. Poslední jeho dílo Kobra, kde je psáno o mexické drogové mafii a jak zničit drogový průmysl, je také velice zajímavé a poutavé čtení
2.0i 107kW
Teda zírám.
Čtenářský koutek jsem tu nečekal.
Jinak Šógun - James Clavel, 986 stran, je to super.
V poslední době čtu málo, spíš web, časopisy, stydím se
Čtenářský koutek jsem tu nečekal.
Jinak Šógun - James Clavel, 986 stran, je to super.
V poslední době čtu málo, spíš web, časopisy, stydím se
a to je jen zacatek cele Clavellovy asijske sagy. doporucuju i dalsi, Tchajpan, Gaidzin, Vzneseny dum.... a samozrejme Kral krysa.bob píše:Jinak Šógun - James Clavel, 986 stran, je to super.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Souhlas, Clavell je super. Ale koukám, že jeden díl (Gaidžin) mi unikl
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Docitam Game of Thrones, dalsi v poradi je Simmons - Hyperion. A pak asi nejakej Kulhanek, uz sem dlouho od nej nic necetl
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
ještě ji nečtu, ale právě jsem ji objednal
Niko nadžanel ko kerdža
mám rozečtenýho Tom Clancyho: Carrier (a guided tour of an aircraft carrier)
a jako jo, docela slušně podrobný/odborný pohled do historie, současnosti, techniky a výcviku personálu US letadlových lodí (samozřejmě po odfiltrování silné naciaonalistické noty autora, která je všeobecně známa)
a jako jo, docela slušně podrobný/odborný pohled do historie, současnosti, techniky a výcviku personálu US letadlových lodí (samozřejmě po odfiltrování silné naciaonalistické noty autora, která je všeobecně známa)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.