Hartenberg zakládá realitní divizi?řidičBOB píše:Další zmrdovina této vlády je na světě! Velkolepě tlustá Ála avizuje zrušení daně z nabytí nemovitosti. Už ale neříká, že zároveň s tím chce takě zrušit daňových odpočtů u hypoték.
Politický koutek
Re: Politický koutek
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
V mých očích zatím nejlepší krok této vlády.řidičBOB píše:Další zmrdovina této vlády je na světě! Velkolepě tlustá Ála avizuje zrušení daně z nabytí nemovitosti. Už ale neříká, že zároveň s tím chce takě zrušit daňových odpočtů u hypoték.
- Zrušení jedné z nejnesmyslnějších daní v ČR
- Zrušení daňového odpočtu --> snazší daňové přiznání
- Zpřístupnění nemovitostí pro nákup (nebudeš muset mít "našetřeno" 24%, ale jen 20% == statisíce)
- Snazší stěhování za prací
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
HondaMan píše: V mých očích zatím nejlepší krok této vlády.nikdy jsem s tím problém neměl a kdo má, není to asi o nemovitostech, ale o pohodlnosti
- Zrušení jedné z nejnesmyslnějších daní v ČR Když to navrhovala nedávno ODS, smetlo to ANO ze stolu
- Zrušení daňového odpočtu --> snazší daňové přiznání nezájem, bo daně mi dělá ten, co se tím živí
- Zpřístupnění nemovitostí pro nákup (nebudeš muset mít "našetřeno" 24%, ale jen 20% == statisíce) nezájem, neřeším
Co mě na tom sere je, že s tím přišla tahle stbácká banda a mě to tak o měsíc mine. Teď zaplatím daň ale úroky si už neodečtu :-/
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Holding už dávno má...Stepan píše: Hartenberg zakládá realitní divizi?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Upřímně, tebe ani mě se to příliš nedotkne a mnoha lidem to pomůže dostat se k /první/ nemovitosti.řidičBOB píše:HondaMan píše: V mých očích zatím nejlepší krok této vlády.nikdy jsem s tím problém neměl a kdo má, není to asi o nemovitostech, ale o pohodlnosti
- Zrušení jedné z nejnesmyslnějších daní v ČR Když to navrhovala nedávno ODS, smetlo to ANO ze stoluZa posledních 30 let k tomu měli několik příležitostí jako vládní strana. Navrhovat z opozice je fajn, ale to tu nikdy moc nefungovalo.
- Zrušení daňového odpočtu --> snazší daňové přiznání nezájem, bo daně mi dělá ten, co se tím živíVětšině lidí dělá daňě zaměstnavatel nebo si je dělají sami.
- Zpřístupnění nemovitostí pro nákup (nebudeš muset mít "našetřeno" 24%, ale jen 20% == statisíce) nezájem, neřešímTy možná, ale bude to řešit velká část lidí, kteří si jdou pro hypo. Po zavedení min. 20% LTV je to imho velmi vstřícný krok.
Co mě na tom sere je, že s tím přišla tahle stbácká banda a mě to tak o měsíc mine. Teď zaplatím daň ale úroky si už neodečtu :-/
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...pokud budou mít po skončení tohodle marastu, práci...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Za mě taky dobrej krok.
Volit je kvůli tomu fakt nezačnu, ale lidem to reálně pomůže, tak proč ne? Kecy o tom, jak se nemovitosti stnaou cílem špekulantů jsou blbost.
A taky kromě toho, že ti nemovitost usnadní pro nákup, jak píše HM, jí to taky velmi pravděpodobně reálně zlevní. Ty 4% z PC na dani z úroků jen tak nezaplatím...
Volit je kvůli tomu fakt nezačnu, ale lidem to reálně pomůže, tak proč ne? Kecy o tom, jak se nemovitosti stnaou cílem špekulantů jsou blbost.
A taky kromě toho, že ti nemovitost usnadní pro nákup, jak píše HM, jí to taky velmi pravděpodobně reálně zlevní. Ty 4% z PC na dani z úroků jen tak nezaplatím...
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tak ono nemovitosti zlevní i tak...to se už nakonec děje.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Neprisla, resuscitovala stary napad ODS. Opatreni je sice smysluplne, ale ze by reagovalo na bezprostredni situaci soucasne ekonomiky se opravdu rict neda.HondaMan píše:Co mě na tom sere je, že s tím přišla tahle stbácká banda a mě to tak o měsíc mine. Teď zaplatím daň ale úroky si už neodečtu :-/
Pokud nekdo zaplatil dan, tak si uroky bude moci odecitat. Bud bude aplikovat jedno zvyhodneni, nebo druhe. Neni mozne aby prisel o obe. Krom toho by melo opatreni nabyt zpetne ucinnosti, je mozne, ze to bude tedy platit od 1. brezna a ten kdo jiz zaplatil bude patrne moci zazadat o vratku.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
ctrl_j: navrhovala to minimálně ještě TOPka, ale nikdy to nikdo nedotáhl do konce.
Ad zpětná platnost: je to reálné? Kdy by k tomu mělo být více informací?
Ad zpětná platnost: je to reálné? Kdy by k tomu mělo být více informací?
2.9T RWD