Tak po cca 4 měsících sa to (samo od sebe, dřív než sem se odhodlal do teho gabať) umoudřilo, někdy začátkem ledence si to stáhlo asi 1/4 giga aktualizací a od té doby se zdá, že to zase běhá "normálně"... uffff a kuju nevím komu....pavproch píše:Zase jedna otázka od PC lamy: Lze nějak pc "donutit" k většímu úsilí/snaze při stahování WinUpdate? Už 23. září mi oznámil, že "vidí" asi 7 aktualizací ke stažení (asi 85MB - W7/64 Profi mám povoleny jen "důležité" aktualizace systému a zakázanou aktualizaci č KB3035583 "Win10" ) ale od té doby je pc prostě nedokázalo stáhnout..... a je jedno ve kterou denní dobu to zkouším či na jakém zrovna visím připojení.... na všech ostatních PC v domácnosti i ve firmě aktualizace probíhají normálně.... dělám něco špatně?
IT poradna
Re: IT poradna
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Lachende Bestien
- Letec
Zběžný pohled do křišťálové krychle mi napověděl, že vaše problémy s aktualizacemi je ve skutečnosti trest Macros..tu za neposlušné odolávání přechodu na jejich best of the best OS winten a zarputilé ulpívání na pravěkých sedmičkách.
Přeju hodně pevných nervů s updaty; já jsem vše vyřešil jejich zákazem a mám božský klid.
Myslím si, že pokud na internetu neprovádím milionové transakce nebo si na disk neukládám domácí péčko, tak mě o více času/energie připraví Macros..t při analýze každého jednotlivého updatu než nějaký hacker.
Přeju hodně pevných nervů s updaty; já jsem vše vyřešil jejich zákazem a mám božský klid.
Myslím si, že pokud na internetu neprovádím milionové transakce nebo si na disk neukládám domácí péčko, tak mě o více času/energie připraví Macros..t při analýze každého jednotlivého updatu než nějaký hacker.
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
má to další vývoj....
Tak ni, ani ne měsíc to trvalo.... neska ráno v sedum to normálně samo vzbudilo (uspané, nikoli vypnuté) PC, stáhlo giga aktualizací, samo nainstalovalo (je to tam tak nastaveno) a samo restartovalo PC (to už tam tak povoleno není....) ... chjo, mrkvozoft si fakt dělá co chce... ale je to tam....pavproch píše:... ale na jiném PC (taky W7, ale jen Home, ne Profi) to nedávno chodit pro změnu přestalo...pavproch píše:Zase jedna otázka od PC lamy: Lze nějak pc "donutit" k většímu úsilí/snaze při stahování WinUpdate?
Tak po cca 4 měsících sa to (samo od sebe, dřív než sem se odhodlal do teho gabať) umoudřilo
Asi zase budu muset být asi 4 měsíce trpěliff....
Nekde by se urcite nejaky lezak nasel. Viz. tohle https://www.sportovnivozy.cz/86339-bmw-m3-e46-coupe Jen pockat az se objevi s manualem a pripravit si penez jako na novou ...
Není nakonec v dnešní době nejlepší cesta k našlapanýmu autu, dejme tomu M5, koupit za půl míče E60 (S manuálem hehe ) 2 míče do ní nalejt, vyměnit komplet všechno a mít vlastně nové ojeté auto? Já mám pocit že jj a jestli ne teď, tak za 5 let už jo
E: Jsem něco takového plánoval s nějakým pěkným Jagem veteránského věku, ale měl jsem málo peněz na to, udělat to pořádně
E: Jsem něco takového plánoval s nějakým pěkným Jagem veteránského věku, ale měl jsem málo peněz na to, udělat to pořádně
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Co to je naslapany auto?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Na můj vkus byla 3310 hodně plastová...něco jako výbava Vignale.
Já miloval 6210/6310. Václav Klaus jí ještě donedávna používal
Já miloval 6210/6310. Václav Klaus jí ještě donedávna používal
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já měl nejraději panceřovanou 5210