Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Předseda
Letec

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od Předseda »

petr_riha píše: pát 14 úno 11:12 Jestli to chceš řešit, tak určitě policie. Bolt udělá co? Bububu a víc nic, přišel by o platícího zákazníka - nemá potřebu a motivaci to jakkoliv řešit.

... otázka je, co udělá pokuta s řidičem, který to tam zahodil. Tipnu si, že nic, příště to tam zahodí zase.
Zvolil jsem telefonát na MP. Počítám, že Bolt jakožto provozovatel pokutu přefakturuje řidiči, co tam auto nechal. Nebo ho rovnou napráskaj úřadu. Nemám strach.
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Ano, takto se pokuta k adresátovi asi dostane. Otázka je, co s ním udělá, asi nic.
Pokud bys zvolil druhou možnost, kontaktovat Bolt napřímo, IMHo by to skončilo bez postihu, není důvod jít proti platícímu zákazníkovi.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
spooon
Pan Řidič

Příspěvek od spooon »

jedu po dálnici na tempomat 130 (ale stává se mi to i při menší rychlosti, zajímavý, že ne při větší) dojíždím v levým pruhu auto. Přejedu do pravýho, blížím se k němu a on začne zrychlovat. PROČ? Jezdím dvakrát týdně Liberec-Praha a vždy tam potkám tak 3-10 blbců, co mi tohle udělají. A nejlepší je, když mě kus odjede a já za minutu (na tempomatu furt stejná rychlost) ho dojedu a zase se to opakuje.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

řešením je nastavit tempomat na 185. Funguje to dobře. Ostatně jsi to i napsal :-)
Pravda vyděsí
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Ano, děje se to a ne jen na Liberecké dálnici. Jedou jako vemeno, a co? Ma me to rozčilovat, nervovat? Není důvod.
northwind
Pan Řidič

Příspěvek od northwind »

Já můžu za sebe bohužel taky potvrdit, že na D10 se dějou tyhle podivný věci ve větší koncentraci, auta jedoucí sotva 80 km/h, zpomalovači / zrychlovači apod.
spooon
Pan Řidič

Příspěvek od spooon »

Taky mě přijde, že D10 je v tomhle na prvním místě. Ale po ostatních dálnících nemám tolik naježděno, abych dělal závěry.
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

D10, D8, často D2. Asi bych to nepaušalizoval, hovada jsou všude. Pokud chce zrychlit, ať si to užije. Bud na to nereagovat, nebo jet svižněji (ja většinou 160 tempomat, to je asi nejnižší rychlost, kde se tohle nemusí řešit).

Některá místa ale vyloženě trotly přitahují. Např. napojení D0 X D5, snad nikdy jsem neviděl, že by kdokoliv využil připojovák. Osobák, náklaďák, bus, všichni to naperou do průběžného v 60, ne-li méně. K bliti. Děje se to asi i jinde, já to znám a vnímám tam, kdykoliv tam jedu.
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Otevírám distribuční centrum pro EMEA pro firmu z PRC. Kontaktní osoba v PRC neumí anglicky.

Kdybych neměl podepsané NDA, tak tohle vlákno opanuji na příštích několik měsíců.

~X( ~X( ~X(
2.9T RWD
Odpovědět