Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Bolt car sharing zaparkovaný na ZTP... Asi nejlepší nahlásit rovnou na 156, ne? Na webu boltu jsem žádnou "bonzáckou" podporu nenašel.
parkování na invalidech, když tam nemají co dělat považuju za prasárnu nejhrubšího zrna. Bez pardonu.
Jestli to chceš řešit, tak určitě policie. Bolt udělá co? Bububu a víc nic, přišel by o platícího zákazníka - nemá potřebu a motivaci to jakkoliv řešit.
... otázka je, co udělá pokuta s řidičem, který to tam zahodil. Tipnu si, že nic, příště to tam zahodí zase.
... otázka je, co udělá pokuta s řidičem, který to tam zahodil. Tipnu si, že nic, příště to tam zahodí zase.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Ty woe, to je teda síla, m-bank mě NASRALA AD ULTIMA.
Měl sem u nich roky nepoužívaný účet, před ca 3 týdny sem jeho používání obnovil, udělal si tam i spoření, dostal od nich novou kartu a úspěšně ho/ji používal. Neska sem chtěl 2x platit a... karta blokovaná. Fčíl sem otevřel IB a ta karta je trvale blokovaná. Volal sem na m-linku a tam mi řekli: "Dostal jste fčera od nás kompletní výpověď. A oznámení šlo mailem". Guvno, nic neposlali. Naštěstí sem v IB okamžitě od nich všechny peníze převedl do čsob (už jsou tam, ufff). NASRAT. UŽ ODE MNĚ NEDOSTANOU ANI HALÍŘ (a BU i mspoření sem jim tam nechal s NULOU.)
Měl sem u nich roky nepoužívaný účet, před ca 3 týdny sem jeho používání obnovil, udělal si tam i spoření, dostal od nich novou kartu a úspěšně ho/ji používal. Neska sem chtěl 2x platit a... karta blokovaná. Fčíl sem otevřel IB a ta karta je trvale blokovaná. Volal sem na m-linku a tam mi řekli: "Dostal jste fčera od nás kompletní výpověď. A oznámení šlo mailem". Guvno, nic neposlali. Naštěstí sem v IB okamžitě od nich všechny peníze převedl do čsob (už jsou tam, ufff). NASRAT. UŽ ODE MNĚ NEDOSTANOU ANI HALÍŘ (a BU i mspoření sem jim tam nechal s NULOU.)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nevím, infolinka mi jenom ocitovala první větu z teho mailu "že vypovídají", ale důvod proč nevím. Od té obnovy sem tam za ty tři týdny otočil/umístil (jednotky) desítek tisíc (= žádné podezřelé miliony) + 20 plateb kartou a pár převodů a fčíl tohle.... nechápu.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Po nájezdu Afghánce do davu dnes zemřela matka (37 let) i dítě (2 let). Řekl by jsi pozůstalým do očí výše uvedené?
https://www.pnp.de/nachrichten/bayern/k ... n-18012346
A teď čtu o dalším případu https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... .seznam.cz Mají se také pozůstalí uklidnit?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Jasně, gratuluju. A kolik lidí v ten den zabil nějaký Němec?
U nás zabil 2 nevinné lidi kluk v golfu, asi 3 dny zpátky.
V Třešti zabijačka, o které se psalo 3 dny zpátky.
Atd., atd., atd.
Odstěhuj se někam dopryč, dej si alobal na hlavu a bude klid. Tady to je také nebezpečné, až běda.
U nás zabil 2 nevinné lidi kluk v golfu, asi 3 dny zpátky.
V Třešti zabijačka, o které se psalo 3 dny zpátky.
Atd., atd., atd.
Odstěhuj se někam dopryč, dej si alobal na hlavu a bude klid. Tady to je také nebezpečné, až běda.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
jo, ale blbec v autě je riziko, který bylo a bude.
natahat si do baráku kulturně nekompatibilní pakáž, která z ideových důvodů zabíjí původní obyvatelstvo, je absolutní novinka.
natahat si do baráku kulturně nekompatibilní pakáž, která z ideových důvodů zabíjí původní obyvatelstvo, je absolutní novinka.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))