Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
... a pak celá tramvaj vstala a zatleskala, vid?
Já už to nějak doklepu. Ale moje děti, VŠ vzděláné a finančně zajištěné s vývojem ohledně migrace spokojené nejsou. Právě protože mají malé děti. Ale nemusí to tak vidět každý, to ti neberu.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Máš moc úzké vidění světa. A to, že jsou tvé děti paranoidní, na tom nic nemění.
VŠ zmiňuješ proč? Spousta nás ji tu má taky, děti máme mnozí také a přesto paranoidní nejsme.
Shodou okolností s Plzní mám špatnou zkušenost jen jednu, cca 20 let zpět - okradení spoluobčany, ještě v době, kdy slovo "migrace" nebylo v denním tisku denně.Co z toho budeme dedukovat? Že je Plzeň horší než Chánov? Že je Ukrajinec horší než jiný, přestože jich znám desítky, kteří normálně makají, a i na docela zajímavých pozicích? Pokud tedy bude mord způsobený Čechem, odstěhuješ se se svými dětmi a vnuky někam do tramtárie, kde bude bezpečněji?
VŠ zmiňuješ proč? Spousta nás ji tu má taky, děti máme mnozí také a přesto paranoidní nejsme.
Shodou okolností s Plzní mám špatnou zkušenost jen jednu, cca 20 let zpět - okradení spoluobčany, ještě v době, kdy slovo "migrace" nebylo v denním tisku denně.Co z toho budeme dedukovat? Že je Plzeň horší než Chánov? Že je Ukrajinec horší než jiný, přestože jich znám desítky, kteří normálně makají, a i na docela zajímavých pozicích? Pokud tedy bude mord způsobený Čechem, odstěhuješ se se svými dětmi a vnuky někam do tramtárie, kde bude bezpečněji?
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Co k tomu říci? Jen to, že každý člověk má právo na svůj názor. Takže si je ponecháme. OK? Já si jen postěžoval ze svého pohledu. A na správném místě, na lampárně, kde jinde
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.