Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od pavproch »

Btw, o odkupu na jejich stránkách není ani slovo, jen poradenství. Nebrat.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

PP: Co vím, tak Jemelka opravdu nakupuje, "pro sebe" a z JPFek to (z pozice majitele...) financuje. Trávím spoustu času v autě, slyšel jsem ho o tom mluvit v ňákým podcastu.
Na druhý straně, je asi fér připustit (a nerad bych Jemelku podceňoval), že tvoje firma není jedna z těch, kterou lze "jenom vlastnit". Jemelka pochybuju, že má skills / zájem si tam jít sednout sám a nasazenej dostatečně technicky zdatnej manažer, namísto tebe, by mu požral většinu zisku...
riha: Vim. Ale četl jsem to na hajzlu a přišlo mi to strašně vtipný :D
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Předseda píše: pát 24 led 15:02 taky mi to dnes přišlo do DS, že jsem byl "vybrán"
Nechci bejt paranoidní, ale nás si "vyberou" snad každej rok. Na nějakým IČU dycky.
A možná jsme jenom blbá firma, ale u nás to musí dělat jeden z těch chytřejších a tak mě tahle ČSÚ píčovina stojí docela dost peněz...
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: čtv 19 pro 14:26 Protože se mi nepodařilo sehnat řemeslníka(y) - potřebuju udělat vodo-topo+zednické práce doma, vrhnul sem se do toho sám (= Kutil Tim),
Tak, fčera doděláno, neska uklizeno, už opravdový fertig. Takle to po mém 6-ti týdenním kutilství vypadá...Před kutilstvím bylo jen umyvadlo, vše ostatní sem tam musel dodělat... ale zase sem ušetřil (zřejmě nemálo) za řemesníky, nákup materiálu a nářadí bylo jen asi 15set. btw, nechcete nekdo nenačatý pytel hrubé omítky (25kg), nějak sem toho koupil moc, no.
Přílohy
kutil.jpg
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

EDIT: Hmm, tak už vím, co mě čeká další (a tentokráte sa bez řemesníků neobejdu - naštěstí schopné stolaře máme rovnou u nás v ulici) - až ta stará prčka definitivně scípne (fčíl už slouží pro praní bot a olejových filtrů), tak ji vyndat zpod umyvadel a do toho prostoru místo prčky vestavět skřínku s policema.

... a fčíl afterthought (potvrzený i gůglem) - odjakživa nedělám to, že bych si skovával zbytky (čehokoli, jak je nějaký zbytek = popelnice): Dyž sem ale stavěl chalupu, taxem si skoval na půdu přebytečné (asi 4 krabice) obkladaček použitých na WC a v koupelně, fčíl (25 let po) sa mi teda fest hodily... :-bd (....a gůgl potvrzuje, tenhle typ obkladaček Rako už - dávno - nedělá, dybych je neměl, byl bych býval fpytli s kutistvím....
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Už sem to tu spal mockrát: Každá pěkná/dobrá zpráva/myšlenka bude po zásluze potrestána. Neska zas, tentokrát prcovně. Malý (papírový) úspěch dopo, velký (finanční) průser fčíl. Chjo no.

O chvíli později: A průsery samozřejmě chodí v hejnech, další.... tentokráte můj/IT - mám v HřmícímFtákovi nastaveno automatické mazání zpráv starších 730dní. A fčíl bych nutně potřeboval jednu starou prcovní zprávu (asi tak 731+ dní starou)....
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Důvod dělání takových píčovin? Datová úložiště dneska stojí hubičku, není jediný důvod mazat i stoleté maily. Kolik bys jich měl? 20-30gb? Nechapu, nelituju, každý svého štěstí strůjcem.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Vidím to jinak. A nehodlám si maily někam přeposílat (kor do veřejného úložiště).
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Nikdo o žádném přeposílání nikam nepsal. Max. o dokoupení pár GB úložného prostoru. Jestli máš někde pronajatý server, malé desítky GB stojí pár korun. Jestli máš nedej bože vlastní server, a starají se ti o něj odborníci typu Libora, tak potěš koště. Ale cena za úložný prostor je i tak minimální.

Ale máš svou hlavu, děláš to výborně, jako vše. Třeba teď přijdeš na to, že to je další píčovina, kterou děláš. Good luck.

Btw. "vidím to jinak". Já vidím, že nic nevidíš. Alespoň ne staré maily :-D
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Vidím to (se) jinak.
Odpovědět