Něco s motivem Hello Kitty??OndraCZF píše:Poraďte někdo nějaký telefon pro babu Nějaká stylovka, cenově dostupná.. Co používají vaše přítelkyně?
Telefonologie
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Telefonologie
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
U nás se s tím snad prodává jen ten Samsung Star...
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
Jo...ten má moje sestřenice, které je 10...taky se mi smála, že můj telefon je babský.
2.016V 99kW
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Jinak obědnal jsem si na ní takovou krásnou olačku http://www.obchod.nokia.cz/nokia-cc-100 ... ro-nokiac7 Nechci mít tu zadní stříbrnou část kolem foťáku úplě dorasovanou.
2.016V 99kW
- Franta Lopata
- Letec
No jo barvu řeší hlavně ženské. Prostě nepochopí, že každý telefon volá a funguje naprosto stejně, bez ohledu na barvu. To je to samé u aut. Taky jsem kdysi znal jednu, pro kterou byla barva to nejdůležitější. Asi se chtějí cítit jako .
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
U mobilu výběr barvy chápu. Bohužel zrovna v poslední době jsou výrobci telefonů až na málo výjimek velice nudní a za hranice černé, stříbrné a semtam bílé povětšinou nedorostli. Proto jsem si taky původně myslel na modrou N8, abych to trochu prolomil - nu, nepovedlo se. Ale znám jednoho místního Letce, který by ji koupil, protože je oranžová.
(Moucha)
(Moucha)
- Franta Lopata
- Letec
To jsou problémy. Chápu, že pro někoho to může být otázka života a smrti, jestli ladí telefon s kabelkou nebo botami. Běžnému člověku stačí nějaká ta funkce a aby nebyl úplně za ignoranta, jakákoliv barva kromě růžové. Pamatuji časy, kdy existovalo něco jako výměnné kryty, stále se to vyrábí?
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Mně mobil ladí s mikinou.
Výměnné kryty už moc nefrčí. Jejich nevýhoda spočívala v tom, že s nimi telefony obvykle neplatily za vzory konstrukční pevnosti a navíc to vyjma pár modelů ze začátku milénia, které na tom vyloženě postavily svou imáž, zase tak populární záležitost nebyla. Takže vyjma pár low-costů se od nich zcela upustilo a telefony se už několik let balí do kovu.
Výměnné kryty už moc nefrčí. Jejich nevýhoda spočívala v tom, že s nimi telefony obvykle neplatily za vzory konstrukční pevnosti a navíc to vyjma pár modelů ze začátku milénia, které na tom vyloženě postavily svou imáž, zase tak populární záležitost nebyla. Takže vyjma pár low-costů se od nich zcela upustilo a telefony se už několik let balí do kovu.
(Moucha)
(Moucha)