Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Stepan
Letec

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od Stepan »

při tom svým grafomanským dopoledním výlevu jsem dostal ďábelský nápad a hned se ho ujal realizovat. Uvidíme jestli bude mít paní pochopení pro dvě lešenářský kozy v obejváku, páč milostpán chce dělat dipy :)
add gatě: Tuším minulý týden jsem vyrážel do vyšší společnosti, zkušeně jsem sáhl do skříně, vyzkoušel pár let starej oblek, trochu velkej přes ramena, ale já si na to až tak nepotrpím. Ovšem když jsem se u kolegy převlíkal došlo na to, že si musím na pásku udělat další dírku. A to na druhý straně, než by jeden čekal :ymsmug:
Rifle už musím brát ze starších zásob, reálně na nich v tý skříni už byl prach :D
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Stepan píše: čtv 14 lis 22:51 při tom svým grafomanským dopoledním výlevu jsem dostal ďábelský nápad a hned se ho ujal realizovat. Uvidíme jestli bude mít paní pochopení pro dvě lešenářský kozy v obejváku, páč milostpán chce dělat dipy :)
já myslím, že bude nadšená :D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Já šel z 2XL na M a u některých věcí L.
Takže jak pravil klasik: všechno vylejt :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

https://www.e15.cz/byznys/doprava-a-log ... da-1420096

vyresili to teda elegantne :D
imho ale neni o co stat, kdyz mi u bmw skoncilo predplatne, tak jsem nemel jediny duvod to zacit platit a u audi jsem ani nikdy nezacal
Pravda vyděsí
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

Tvl to mate komplikovany. Ja uz mam 20let 77 +/-1kg podle toho jestli jsou Vanoce nebo leto 😀
R4...258k
R3...261k
EV...264k
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

honziss píše: ned 23 pro 20:14 Ja 2-3x tejdne tech 10-15km + kliky v kanclu, podle prace 0-300. Kdyz se delaj spravne, je to lepsi a komplexnejsi nez blbnuti na strojich. A dalsi vyhoda je, ze kdyz se delaj pravidelne vetsi objemy, tak z toho clovek neroste.
To je jak s těma zálohama...
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

Stepan píše: sob 16 lis 16:46
honziss píše: ned 23 pro 20:14 Ja 2-3x tejdne tech 10-15km + kliky v kanclu, podle prace 0-300. Kdyz se delaj spravne, je to lepsi a komplexnejsi nez blbnuti na strojich. A dalsi vyhoda je, ze kdyz se delaj pravidelne vetsi objemy, tak z toho clovek neroste.
To je jak s těma zálohama...
To delam porad, nekdy vic, nekdy min, ted jen kolem 50/den. Ale na vahu to nema zas takovej vliv, jen na pomer tuk/maso :-B
R4...258k
R3...261k
EV...264k
Odpovědět