Jednostopé okénko
-
- Pan Řidič
Re: Jednostopé okénko
Kedze nas novy, emocionalne labilny, premier si presadil zakaz vychadzania bolo dnes na cestach ludoprazdno. To som este nezazil a nemyzlim si, ze sa to tak skoro bude opakovat. Krasnych 500 Km. Slnko, bezvetrie, 18-22 stupnov. Dokladne som si naplanoval cestu cez ten Garmin potrat aby som sa vyhol hraniciam okresov na cestach prvej a druhej triedy. Moje tusenie sa potvrdilo, tito dedinsky policajti to mali tazko u prdele a po vacsine ma len odmavali, jeden sa ma dokonca pytal ci som si dobre zajazdil
Ako tak pozeram na predpoved, zajtra to vyzera este luxusnejsie a vzhladom na to, ze Bláznovič sa uz zacal natahovat so sefom policie tak snad okolo obeda ich to prestane bavit podobne ako dnes.
Ako tak pozeram na predpoved, zajtra to vyzera este luxusnejsie a vzhladom na to, ze Bláznovič sa uz zacal natahovat so sefom policie tak snad okolo obeda ich to prestane bavit podobne ako dnes.
jo v cr motorkaru o vikendu mraky nemit jen ten skutr nebo teda mit apson 300 tak budu jezdit kazdy den
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jj, mraky... Ráno sice lehce zima, ale vyrážím do kanclu až před obědem, takže na pohodu
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Fakt by mne zajímaly myšlenkové pochody těhle pitomců - vždyť to nemůže napadnout normálního člověka, aby se takto připojil na hlavní?!!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Soudruzi z A přitvrzují:
https://autobible.euro.cz/rakousku-zavr ... -pokutami/
https://autobible.euro.cz/rakousku-zavr ... -pokutami/
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Lachende Bestien
- Letec
Abych parafrázoval legendární důchodkyni: "Tyhle zbytečně hlučné motorky každého jenom otravují. Já bych všechny ty uřvané výfuky zakázala."
Ale vážně, osobně mě lidi na řvavých motorkách celkem štvou, takže i když jsem jeden z posledních, kdo by schvaloval zvyšování počtu restrikcí v dopravě, v tomto případě jsem toho názoru, že si to uryčení motocyklouni zaslouží.
Aneb tak dlouho bezohlední vyplavovači adrenalinu ruší lidi svými extrémně hlučnými výfucky, až se jim tato pochybná zábavička zatrhne.
Ale vážně, osobně mě lidi na řvavých motorkách celkem štvou, takže i když jsem jeden z posledních, kdo by schvaloval zvyšování počtu restrikcí v dopravě, v tomto případě jsem toho názoru, že si to uryčení motocyklouni zaslouží.
Aneb tak dlouho bezohlední vyplavovači adrenalinu ruší lidi svými extrémně hlučnými výfucky, až se jim tato pochybná zábavička zatrhne.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je to výfuk upravený, tak prosím. Pokud je to ale standard, který má homologaci, pokládám to za buzeraci.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Lachende Bestien
- Letec
Z pohledu majitele hlučné motorky buzerace, z pohledu lidí, kteří jsou tomuto hluku nedobrovolně vystaveni užitečné opatření. Pravda bude někde uprostřed.
Osobně bych realizaci podobných restrikcí ocenil i na silnici kolem mého bydliště.
Osobně bych realizaci podobných restrikcí ocenil i na silnici kolem mého bydliště.