Telefonologie
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Telefonologie
Odlišností může být víc, o tom bych se asi přít nechtěl. Každopádně označení "X12 Arch" zastřešuje všechny varianty.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
Je to jedno a totéž, SE má pro jeden model asi 4 různá označení. Tenistky už jim zjevně došlyCaddy píše:Je nejaky rozdil mezi SE X12 Arc a LT15i Arc nebo ej to jen chaos v oznacovani? Co koukam, tak dva ruzne Arcy nejsou...
God save me from my friends, I can protect myself from my enemies
sem tu na Vás trochu zapomněl brzy napravím
btw: víte někdo o SW který by umožňoval sotisfikovaně udělat témata pro Nokia nebo iPhone, Android, iPad ?jedná se mi převážně o formáty pozadí
btw: víte někdo o SW který by umožňoval sotisfikovaně udělat témata pro Nokia nebo iPhone, Android, iPad ?jedná se mi převážně o formáty pozadí
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Jak by takový SW měl fungovat?
(Moucha)
(Moucha)
dodáš podklady(obrazky, loga, ikony, animace, zvuky) a ten SW udělá čármáry fuk a vytvoří z toho téma ?
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
No, nějak to jít musí, protože na Symbian je toho hrůzně moc. A tím, že toho je moc, to taky po většinou vypadá dost škaredě.
(Moucha)
(Moucha)
V době K750i sa na tvorbě témat frčel každý Teď už ta móda nějak upadá..
Poraďte někdo nějaký telefon pro babu Nějaká stylovka, cenově dostupná.. Co používají vaše přítelkyně?
Nokia 7070Prism ... faaantaaastická stylovka bez zbytečných pičičand.... bohužel se už ale neprodává....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.