O jídle to není, ale myslím, že to je to správné vlkno:
Pod stromem sem našel malý pytlík zrnového kafe "cibetkového" - a byl to ukrutně drahý pytlíček. Kafomat domlel poslední zbytky předchozí kávy, tak do něj šly ty cibetky a.... ani mě ani drahou 3/4 to teda vůbec neoslovilo, páč absolutně bez chuti barvy zápachu - asi jak "druhák" z usušeního lógru v nádražním bufetu čsd za totáče.
Tudma teda cesta (k lepšímu kafi) IMHO nevede.
Právě fčíl chlampu (už zase, radši) osvědčené lógr kafe Lavazza Oro. Mňam.
Gastronomické okénko
Re: Gastronomické okénko
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
už dlouho chci hvězdu mezi kafi, tedy cibetkové, zkusit. Ale po téhle poznámce...
Jinak Lavazzu Oro mám stále doma jako takový to klasický všední a docela dobrý kafe za super peníze.
Jinak Lavazzu Oro mám stále doma jako takový to klasický všední a docela dobrý kafe za super peníze.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak taky je to produkt zažívacího traktu toho nebohého zviřátka
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Lachende Bestien
- Letec
50 g za 900?
Vypadá to na výjimku z pravidla "z hovna bič neupleteš" co se zisku prodejců kávovo-cibetkových bobků týče.
Jinak v popisu k produktu je možno se dočíst, že se výsledky metabolických procesů cibetek "sbírají a suší". O nějaké formě čištění se nedočteme.
Vypadá to na výjimku z pravidla "z hovna bič neupleteš" co se zisku prodejců kávovo-cibetkových bobků týče.
Jinak v popisu k produktu je možno se dočíst, že se výsledky metabolických procesů cibetek "sbírají a suší". O nějaké formě čištění se nedočteme.