Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Předseda
Letec

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od Předseda »

řB: mám číslo přímo na služebnu :D včera jsem tam volal i večer, když tam zase zaparkoval. Budu tam klidně volat každý den. Parkování na invalidech mě fakt nestkutčně sere. Někdo kdo má nohy a nechce se mu chodit, tak tomu přeju at je 1/2 roku na vozíku, aby si uvědomil, co je za debila.

Pepa: modrá zona to je, ale autíčko tady projede jen občas. A tedy pochybuju, že tohle umí nasnímat a nabonzovat.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Neumí. Karta není vztažená na RZ.
Když to ignoruji, napsat stížnost - velitel místní, ředitel MP, zřizovatel. On si někdo z nich uvědomí, kolik je z tohoto přestupku peněz.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

Uvidíme.. těžko říct, zda to prcaj. Včera večer jsem na toho kkt volal zase. Doufám, že to má služební a bude na něj v kanceláři čekat hezký příspěvek do kasičky.
rutak11
Pan Řidič

Příspěvek od rutak11 »

V ulici, kde parkuju každý den, neni zrovna místa nazbyt, parkuje se podélně a mezi vjezdy to kolikrát vychází dost natěsno.
Někdy letos začátkem roku se na zóně objevil starý Passat, vrak od pohledu. Navíc ještě zaparkovaný uplne debilně, takže z místa pro 4 auta zbývaly jen dvě další. Auto bez STK (propadla rok) a bez POV.

Dal jsem tomu par měsíců, kdyz se nic nezmenilo, poslal jsem fotky a komentář mailem na mestskou část, at si to vyřeší (dle č. 13/1997 Sb.). Do týdne na aute oznámeni, za dva měsíce po uplynutí uvedené lhůty auto zmizelo, tipoval bych odtah.

Dneska prijedu a Passat zpátky, zase na stejně debilním místě. STK nova (bez závady, jen koroze ramínka stěrače a snížená čitelnost SPZ, auto má najeto 350tis km), POV stále chybí.
A já se ptám, co s takovým…? Neřešil bych, kdyby bylo místa dost, ale to fakt není…
Jasně, pokud to bude jezdit, není co řešit, ale k tomu jsem silně skeptický.
Kavis
Mistr volantu

Příspěvek od Kavis »

U nas je podobna situace. Bydlim na prvni ulici za placenou zonou (plati od 1.1.2024), tze je tady o mista nouze, ja nastesti 2021 vybudoval vjezd, kvuli kteremu se rusilo parkovaci misto na ulici, to uz by dneska asi neproslo. Dva baraky vedle stoji na ulici Civic s stk do 2022, cesta pod nim uz zarusta mechem a nikdo to neresi. Minimalne dvakrat rocne tu provadi blokove cisteni, takze to tu mestaci foti pri osazovani znacek a ve chvili, kdy jsou platne, tak tady behaji a aktivne rozdavaji flastry, ale na tohle kaslou...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Metoda MČ Řeporyje - mimozemšťani.
Vraky jsou obecně problém a není na to úplně dobrá legislativa ve prospěch obcí.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

Ještě beru to, že přijedeš v 22h, nemáš to kam dát, tak to zaparkuje do té křižovatky. A brzo ráno jede do prdele. Ale jiný sráč dělá opakovaně to, že to do té křižovakty postaví. Není přes něj vidět na auta jedoucí zleva, takže musím dát čumák pomalu do pruhu, abych viděl. Navíc, pro takový blbce je tam V13 (šrafování), aby tam nestáli.
Dal jsem mu vzkaz s vysvětlením, proč není ok tam stát. A dement to tam zase dá. A stojí tam třeba další dva dny než odjede. Aby tam zase pak zaparkoval.

Ještě držím trpělivost a nahlašuju na MP. Ale už si připadám fakt blbě. Až mě přestane bavit tohle, tak mu seberu stěrače a mrdnu mu na sklo vajíčko :D
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

jsou tam kamery?
Bych mu pomohl s pneu :-D On si to příště rozmyslí
Citroen C4 GP
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Poškozovat cizí majetek, ať parkuje kdekoliv, je zmrdství nejhrubšího zrna. Sorry.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

stačí vypustit :-D Většina lidí v autě kompresor nevozí bych řekl :-)
Citroen C4 GP
Odpovědět