Lampárna (stěžovatelna)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Ne. Autem.
První mongolský řidič kamionu, který měl sice v CZ ŘP všechny skupiny, ale česky uměl akorát ahoj. Na parkovišti moc točil volantem a návěsem mi rozpáral LP blatník a světlo.
A podruhé slépka na Vídeňské, která se napojovala na hlavní, leč si už nevšimla, že jsem zastavil, bo zastavila auta přede mnou, tak mi to foukla do zadnice.
První mongolský řidič kamionu, který měl sice v CZ ŘP všechny skupiny, ale česky uměl akorát ahoj. Na parkovišti moc točil volantem a návěsem mi rozpáral LP blatník a světlo.
A podruhé slépka na Vídeňské, která se napojovala na hlavní, leč si už nevšimla, že jsem zastavil, bo zastavila auta přede mnou, tak mi to foukla do zadnice.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
to nasere
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Mě zas nabourali o střechu přístřešku nové Daily, opravdu škoda kupovat něco nového, když to hned dojebou.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já na tom za 5 let nemám ani škrábanec a v jeden den tohle… To bych se fakt posral.
Zaměstnancům nemá cenu kupovat nic. Je jedno, jestli je to auto nebo telefon.
Zaměstnancům nemá cenu kupovat nic. Je jedno, jestli je to auto nebo telefon.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mongola taky znám. Parkuje mi dost často před vjezdem do garáže. Nadarmo se neříkalo, cožpak jsi mongol?
Naposledy upravil(a) jerry dne pát 01 lis 10:19, celkem upraveno 1 x.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
No na pumpě není tolik místa, jako ve stepi, tak co se divíte?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Kdo mě fakt sere, jsou řidiči, co parkují na ZTP místě pro invalidy. Opakovaně. A to navzdory upozornění. Dnes ráno už jsem se odhodlal a zavolal na MP. Že prý tam pošlou hlídku... Trvalo to 5h a hlídka nikde. Dokonce přijelo auta, které ZTP mělo a zaparkovat tam nemohlo. Tak to chudák dal před vrata, ze kterých občas někdo vyjíždí. Měl kliku - vyjelo asi hodinu předtím.
Mezitím imbecil ze invalidů odjel aby to zase večer zaparkoval na invalidech. Jako udělat si ze ZTP své soukromé pakrovací místo, to je prostě zmrdárna.
Pro dokreslení: konkrétní místo není vázáno na RZ, ale čistě vyhrazeno pro držitele ZTP.
Mezitím imbecil ze invalidů odjel aby to zase večer zaparkoval na invalidech. Jako udělat si ze ZTP své soukromé pakrovací místo, to je prostě zmrdárna.
Pro dokreslení: konkrétní místo není vázáno na RZ, ale čistě vyhrazeno pro držitele ZTP.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Neřeš to přes 156. Zajdi na místní služebnu MP. Rádi tam budou jezdit každý den, resp. noc. Dá se s nimi domluvit.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tak mě napadá scéna z jednoho francouzského filmu kde blbec blokuje invalidovi výjezd a jeho nový asistent mu prostě o tu značku omlátí hlavu. No to by asi nešlo. Ale šlo by třeba zkusit jestli má dobře zabrzdíno a popotlačit mu to napříč přes ulici. Nebo takový ty věci před kterýma chodí ty důležitý varování, že vám někdo dá papírek za stěrač nebo pet flašku do blatníku a vy nevíte co se to děje, vystoupíte a grázl vám skočí do auta a ufujazdí do pryč. Třeba by hajzlík znejistěl a přesunul by se jinam. Policajti na to očividně kašlou, to není městská modrá zóna kde by lítal špion každou čtvrthodinu a fotil důkaz. Oni by se tam trmáceli kdoví odkud, pachatel mezitím odjede a veškerá námaha zbytečná.