Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Tak jo (moje?) prohra, FedEx tu zásilku vrací do UK. UŽ S NIMA NIKDY NIC NEPOŠLU, ANI JEDEN PAPÍR! A TOHLE JIM TAKY NEZAPLATÍM.
Btw, kerou jinou přepravní společnost (pro zásilky do/ze zahraničí) si vybrat?
Btw, kerou jinou přepravní společnost (pro zásilky do/ze zahraničí) si vybrat?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Pokud se něco dramaticky (a rychle) nezmění (hluboká krize v těch oborech průmyslu, které dávají naše zákazníky), budu muset začít pohřbívat to co sem 15 let (fšema svýma silama) budoval. Chjo no (jak dyby nestačily ty moje trable s NEzdravím....). Ale co už, nějak bylo, nějak bude.
bohužel něco zlikvidovat blbým rozhodnutím jde rychleji než to vybudovat
Citroen C4 GP
A nedávalo by Ti spíš smysl to prodat?
Chápu, že rád chčiješ proti větru, ale tady nejde o pár set za auta, ale o miliony. A ne málo.
Multicraft nebo RB group máš blízko. A nebo ještě lépe dát to do správy JPF s cílem to za 2 roky prodat.
S JPF by sis mohl i rozumet. Jsou to Valaši.
Chápu, že rád chčiješ proti větru, ale tady nejde o pár set za auta, ale o miliony. A ne málo.
Multicraft nebo RB group máš blízko. A nebo ještě lépe dát to do správy JPF s cílem to za 2 roky prodat.
S JPF by sis mohl i rozumet. Jsou to Valaši.
2.9T RWD
Prodej je až to poslední, začnu zeštíhlením (drastickým) s nadějí, že paq to nějak přežijeme do lepších časů.
Jsem se koukal, co děláte. Jestli bychom pro vás něco neměli.
A musím se přiznat, že u slova "karusely" jsem měl úplně jiný asociace
A musím se přiznat, že u slova "karusely" jsem měl úplně jiný asociace
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
když vám ze servisu vrací auto, nechávají folie na volantu, řadičce, sedačce ? teda stalo se mi to prvně a ještě se mi někdo hrabal v nastavení individual modu. Jsem si pro to byl v 9 večer, když už tam nikdo nebyl, takže nebylo koho konfrontovat..
Pravda vyděsí
--- sorry za upřímný post ---
A co čekáš že se zlepší? Že v 60 budeš mít lepší nápady? Více energie? Lepší zdraví? Že se budeš mít chuť více firmě věnovat a někam ji posuneš? Že bude v Evropě lepší situace a průmyslu se bude lépe dařit? Že se vrátí děti ze světa va valašskou vesnici a budou se věnovat Tvé firmě? Prober se!
Být v Tvé kůži, tak se domluvím s nějakým interimem, na 1 - 2 dny v týdnu a začal bych připravovat firmu na prodej.
Cíl: za 1 - 2 roky prodej firmy. K 60 shrábneš 10 - 20 mega a půjdeš do důchodu.
2.9T RWD
Nečekám, že bude v 60+ líp, ale já do důchodu ešče nechcu (unudil bych se k smrti, mě to = prce baví), budu dál bojovat, uvidíme k jakým (hořkým?, sladkým?) koncům to dospěje.