Koronavirus

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Koronavirus

Příspěvek od řidičBOB »

No, minimálně s tou imunitou po prodělání, bych nesouhlasil. Čísla dnes jasně ukazují, že prodělanci se na JIP neválí a jsou na tom lépe, než očkovaní.
Úplně TOP je očkovaný prodělanec.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Obvyklejší je očkovaný podělanec.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

:))
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

Zajda píše: stř 03 lis 19:55 Obvyklejší je očkovaný podělanec.
jak se řiká, argumentování na internetu je jako paralympiáda, i když vyhraješ, seš furt retard.
moje hloupost, že se do toho stále pouštím :) pak si přečtu zas takový blitky..
kec, že očkovácí průkaz byl před rokem hoax, je asi nejoblíbenější u volnýho a spol ne? fakt komický
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Ty si budeš pořád mlít tu svou, než abys připustil že realita se rozchází se sliby, když se to vyšší dobro odůvodňovalo.
Na ty citace raději reagovat nebudeš, co?

Argumentační sračkofaul s Volným, gratuluju, to jsi se předvedl.
https://web.archive.org/web/20201221132 ... -covid-19/
"Očkování jako totalitní nástroj
Jedna z dezinformací se zaměřuje na spekulace o povinném očkování a očkovacím pasu. Plánované očkování proti covid-19 je vydávané za povinné pro všechny občany ČR pod hrozbou tvrdých trestů, přestože Ministerstvo zdravotnictví ČR plánuje pouze dobrovolné očkování, které bude navíc pro všechny občany zdarma. V jiné variantě tohoto narativu jsou šířeny dezinformace o takzvaném vakcinačním pasu, podle kterých budou těm, kteří se očkovat nenechají, odebírány základní lidská práva a svobody."

Já bych se rád držel v kultivovanějším tónu proti nadšeným zavaděčům covidové diktatury, ale už mi po roce a půl dochází síly.
Boj proti covidu, volňásek pro každou prasárnu. Právní stát musí jít stranou. Právo přece nepočítalo s tím, že by přišla tak strašná nemoc. Musí se předělat.

A vůbec, žádné svobody a lidská práva nikdo nikomu neodebírá, to jen očkovaní mají benefity,
Protože jsou bezinfekční.
Naposledy upravil(a) Zajda dne stř 03 lis 23:15, celkem upraveno 2 x.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

covid pas je každýmu normálnímu člověku u prdele a je to vcelku logická věc. nechceš nikam jezdit tak seď doma na prdeli a covid pas nepotřebuješ.

a ano, si na úrovni volnýho, jen to píšeš jako normální člověk
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Takže jsme se přesunuli od toho že jde o hoax hodný Volného k tomu že je to u prdele.

A jaký že je účel toho covid passu?
Prokázat bezinfekčnost, že?

Budeš se chodit vakcinovat co půl roku?
https://www.lidovky.cz/domov/roman-chli ... _domov_vag
"Čísla z ničehonic vylítla, věřil jsem v delší účinnost vakcíny".

EU asi ne když objednala pro každého občana ještě 4 dávky.
https://ec.europa.eu/commission/pressco ... ip_21_2548
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

nebaví mě to, diskuze o hovně. nasaď si alobalovou čepici a zalez do sklepa. čus
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Zajda: včera jsem pročítal ten covidový zápisník a teda musím říct, že je to pěkný sumář informací.

Ad. diskuze o hovně: to co předvádí Zajda, je právě diskuze... https://cs.wikipedia.org/wiki/Diskuse
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Jo, člověk se tam něco dozví, bez příkras a zbožných přání, narozdíl od šamanů z různých ministerských expertních skupin :-)
Navíc tam i v diskusích opravuje lidi co hlásají jak je vlastně vidět že očkování nemá žádný vliv.
Jednoduše má a ona demonstruje jaký a jak postupně klesá.
Včetně potenciílních problémů v příštích letech.
mattonecz píše: stř 03 lis 23:48 nebaví mě to, diskuze o hovně. nasaď si alobalovou čepici a zalez do sklepa. čus
Chováš se jak děcko když neví co říct.
Místo argumentů zbyla jen slepá víra.
Já do sklepa zalízat nepotřebuju, ani si nic nasazovat, to sis spletl strany barikády.

Ještě abys lépe pochopil mé stanovisko, jakožto místního Volného, jde zhruba o tohle.
Pokud by tu rok a půl v kuse probíhala odborná diskuse místo komunikačního sračkometu a rizikové důchodce si proočkovávali praktici (kteří to střídavě dělat mohli a nemohli), nemusel být momentálně problém žádný.

Protože proboha důchodce co má 10 dalších diagnóz a pořadač na léky se nemůže jít očkovat do obchoďáku nebo nějakého centra vyškoleným hasičem, pích a nazdar.
Pořádně se nehýbe, má křečové žíly, potřebuje před tím dostat třeba něco na ředění krve atd.
Jinak to dopadá špatně, což jsem viděl i v blízkém okolí.
Taky ho tam musí někdo dovézt a odvézt, je pro něj vyčerpávají vůbec už vyčekat nějakou řadu.

Při současné úrovni poznání, kdy je jasné že do pár týdnů po vakcinaci je vliv na přenos zanedbatelný nemá do nikoho mimo ohroženou skupinu cenu vakcíny cpát.
Natož do dětí.
V médiích bylo více článků jak na covid umírají mladí než kolik jich v ČR umřelo.
Většina úředně/mediální pozornosti a tlaku míří na proočkování přesně těch lidí co to nepotřebují, ale bude nějak možné je do toho "dobrovolně" donutit.
Znepříjemnit jim život nebo způsobit existenční problémy.

Jedinými popírači pro mě zůstává vláda, MZČR a jeho struktury, kteří popírají efekt imunity po setkání s nákazou.
Sice jí neprůstřelně potvrzují jejich vlastní data co shromažďuje SZÚ a ÚZIS, ale v antiHOAX webísku pořád najdeš ty nesmysly co jsem citoval stránku zpět.

A i kdyby to očkování fungovalo 3x líp než ve skutečnosti funguje, nikdo nemá právo do něj nikoho nutit.
To běžte do prdele.

Kdyby měl někdo koule nařídit ho natvrdo, mohli bychom si rychle ujasnit na čem jsme.
Tohle postupné okopávání kotníků, adorované značnou části obyvatelstva, je znakem otřesného morálního a právního úpadku,
Aneb "My už jsme se píchnut nechali, sice to bylo nahovno ale vy teď musíte taky".
A na znak naší soudržnosti obdržíme všichni fešný kód do mobilu jako odznáček.

Že jako nikam nemusím jezdit? No nemusím, v mé milované Itálii se asi posrali úplně.
Ale jak říká paní Houfková, je tam teď pěkně tak hodně chodí ven:
https://twitter.com/radiogenova/status/ ... 34892?s=21

A nemusím chodit do žádného podniku ani obchodu, že? Jedině do obchoďáku, to bylo povoleno vždy.

Mimochodem ta nařízení jsou k smíchu. Kombo fízl a hygienik je úderné jako vodní pistolka.
Jeden tě může ztotožnit a druhý může zahájit řízení proti přestupku vůči nařízení hygieny.
Akorát ty své skilly nemůžou kombinovat.
Takže se zase budou vozit jen po neznalých co se udají dobrovolně a zaplatí na místě.
Nebo pak úřady po podnikatelích.

A jaké že je moje řešení všeho jak ses ptal onehdy?

Proočkovat seniory co chtějí.
Přes praktiky.
Časovat to sezónně.
Podchytit pozitivního seniora hned, nasadit léčbu.
Tu kterou nyní neproplácí pojišťovna nebo podléhá obskurnímu řetězci formulářů a povolení - urychleně schválit do kompetence praktiků.
Neléčit po telefonu stylem až ti bude blbě, zavolej si záchranku, jinak neotravuj.

A jinak - nesrat se lidem do života.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Odpovědět