Rychlodotazy

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
honziss
Letec

Re: Rychlodotazy

Příspěvek od honziss »

HOUZJ5AJ píše: sob 21 zář 18:58
abgx1 píše: sob 21 zář 09:32 Potrebujete multivana.
To ne, proto jsem kupoval X7, abych nemusel jít do Multivana, navíc mi na něm vadilo, ze to nemá silný motor ;)

Ad honziss: Ten držák na střechu vypadá zajímavé, ale ja tam proste nedosahnu ;) I proto hledám alternativu. Ale v garážích by to asi prošlo… Možná se na ten Thule někde podívám, jak je na tom s místem.

Ještě jsem našel toto, ale zase vůbec neznám.. https://www.pro-auta.cz/nosic-lyzi-towc ... oBEALw_wcB

Vypadá to jako super řešení, ale zajímaly by mě nějaké zkusenosti, aby mi to pri první jízdě neuletelo.. Na netu jsem nenašel, budu ještě hledat…
To nevypada marne 👍🏻
R4...258k
R3...261k
EV...264k
mlunovozík
Autoškolák

Příspěvek od mlunovozík »

honziss píše: ned 22 zář 08:39
To nevypada marne 👍🏻
O kolik líp jezdí lyže s dobře prosolenou skluznicí a hranami?
spooon
Pan Řidič

Příspěvek od spooon »

jak nejlíp postupovat při nálezu penženky bez peněz ale s dokladama, kartama atd. Četl sem, že se to má správně odnýst na úřad v místě nálezu, sepíšou protokol atd. A pak sem taky četl, že s tím může mít ještě člověk oplejtačky. Takže řešení nechat to někde před bengárnou, ať se starají? A nebo to jen zlikvidovat, aby se nedaly zneužít karty a vyřešeno?

Ptám se pro kamaráda...
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

mlunovozík píše: ned 22 zář 09:40
honziss píše: ned 22 zář 08:39
To nevypada marne 👍🏻
O kolik líp jezdí lyže s dobře prosolenou skluznicí a hranami?
Cožpak skluznice a hrany. I když jsem viděl i hrany s hloubkovou korozí po delší cestě na střešním nosiči. Ale na zadním nosiči se dokonale prosolí komplet i vázání. Tohle vůbec nebrat.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

spooon píše: ned 22 zář 15:25 jak nejlíp postupovat při nálezu penženky bez peněz ale s dokladama, kartama atd. Četl sem, že se to má správně odnýst na úřad v místě nálezu, sepíšou protokol atd. A pak sem taky četl, že s tím může mít ještě člověk oplejtačky. Takže řešení nechat to někde před bengárnou, ať se starají? A nebo to jen zlikvidovat, aby se nedaly zneužít karty a vyřešeno?

Ptám se pro kamaráda...
nedá se z dokladů dohledat přímo majitel? Našel jsem 2x a vždy se povedlo zkontaktovat na přímo, s PČR nemám zkušenost.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

No je tam trochu problém, že tam možná chybějí ty peníze...
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

To je fakt... já tam měl v obou případech okolo 1500,- naštěstí mě ani jeden neobvinil, že tam měl více :D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
spooon
Pan Řidič

Příspěvek od spooon »

GeneHawkins píše: ned 22 zář 19:11 No je tam trochu problém, že tam možná chybějí ty peníze...
no to já právě vidím, jako "trochu" problém...no byla to klasická čorka, a pak to zahodili z auta do pangejtu. Ale bojím se, aby z dobrý vůle ušetřit majiteli nervy s doklady, nevzniklo trápení na druhé straně.

BTW jednou sem vracel nalezený telefon, a ještě majitel držkoval, že je odřený...
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

Nechce se mi hledat: jak je to při přejíždění z pruhu do pruhu, když končí autobusový pruh tlustými čárami? Např. jako zde https://www.google.com/maps/@50.0927925 ... FQAw%3D%3D

Ptám se, protože na Modřanské před nájezdem na Barrandovský most je pravý pruh dočasně označen jako BUS pruh. A pravidelně v něm stojí auta v koloně nebo i bez kolony v něm jedou.

Myslím si to správně, že pokud by došlo ke kolizi, tak při nejlepší vůli to bude max 50/50 zavinění? Já při přejíždění z pruhu do pruhu nesmím bla bla a ten kdo jede bus pruhem zase, že využil bus pruhu kde neměl být?

Ti kaštani co v tom bus pruhu stojej mě docela iritujou. A když na ně občas houknu, tak se diví o co mi jde.. Naštěstí tam nejezdím často, ale je to tam furt.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

no já si teda myslím, že to půjde za tebou celé
Pravda vyděsí
Odpovědět