IBM ThinkPad pro Voleja

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Mr.Semtex
Pan Řidič

Re: IBM ThinkPad pro Voleja

Příspěvek od Mr.Semtex »

Měl jsi koupit Acer a všechno by fungovalo.. :p
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

Volivovej volej píše:Kdyby tak mně všechno fičalo... :-) Ale při instalaci zkrátka narazím.
bluetooth.png
Je teoretická možnost, že musím ještě předtím mít nainstalované něco jiného, než začnu instalit Bluetooth with Enhanced Data Rate Software II for Windows 7 (32-bit, 64-bit), Vista (32-bit, 64-bit) - ThinkPad?
no já jsem ze starý školy a možná je už teď všechno jináč, ale po elementárním nainstalování systému jsem vždycky začal instalací kompletních ovladačů pro board a pak jsem postupně přidával konkrétní drajvry s oblužným softem pro zvuk, BT, IR, wi-fi atd. a nakonec to vždycky šlapalo :D
Niko nadžanel ko kerdža
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

Nerad to přiznávám, ale něco na tom možná bude. :ymblushing: Asi teda nejdřív instaluju drajvr na ten čipset... O:-)
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

Pickuper má pravdu. Postupuju naprosto totožně a nikdy nebyl žádnej problém :-)
2.0i 107kW
Psycho vlk Wolf
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psycho vlk Wolf »

By mě zajímalo, proč Widle už v sobě nemají implementované ovladače jako jeden jistý OS. Na to, že zabírají takového místa, tak po instalaci neumějí skoro nic. :D
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp

Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

není to náhodou tím, že výrobců HW je šílené množství a každej týden se nějaký ovladač aktualizuje?
2.0i 107kW
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

to ale není omluva proto, aby si drivery nedokázaly W samy postahovat.

Ale jen teoretizuju. Nikdy jsem to nedělal. Koupím NTB, vyhážu nepotřebné blbosti výrobce a jedu. Bez problémů s komfortem.

BTW. měl jsem za to, že k SSD se dává SW pro překlonování disku, takže reinstalace není třeba.
Back to basics.
Příčina -> následek
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

Psycho vlk Wolf píše:By mě zajímalo, proč Widle už v sobě nemají implementované ovladače jako jeden jistý OS. Na to, že zabírají takového místa, tak po instalaci neumějí skoro nic. :D
A když jsme u toho, tak XPčka ty ovladače myslímže měli a stejně to bylo k hovnu. Koupil sis XPčka, které byli třeba 2 roky staré a stejně si tam všechno musel stahovat znova, protože ovladače byly už značně zastaralé a značně nestabilní.

A nemyslím si, že je problém nainstalovat čistej OS + stáhnout si z webu nejnovější ovladače.
2.0i 107kW
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Ex: Majkl koupil OEM SSD, takže u toho nic není, leda by si nějaký soft na to sehnal a hlavně to nemá jak překlopit, nemá ještě do čeho dát ten druhý disk...
Psycho vlk Wolf
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psycho vlk Wolf »

šmoula píše:není to náhodou tím, že výrobců HW je šílené množství a každej týden se nějaký ovladač aktualizuje?
Přinejmenším by tam mohly být ovladače na síť a zbytek si stáhnou z netu. Jak jsem zahlédl, tak W7 si umějí dotáhnou grafiku a některé aktualizace na nainstalovaní HW, ale neumějí to na HW bez ovladačů.

ExFun: To bude tím, že výrobce tam už nechává svoje ovladače. Jsou obsaženy i v dodaném instalačním mediu, popřípadě je celý systém na jednom oddílu disku.

Ale zkus tam nainstalovat jiné Widle, než ty z kterýma to bylo dodáno. To pak začíná sranda. Hlavně, když musíš ovladače stáhnout z netu, ale nefuguje ti síť, protože instalace Widlí je neobsahuje. A jiný přístup k netu nemáš. :D
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp

Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Odpovědět